Μαριάννα - Masterchef: Ατάκα "φωτιά" από τον πατέρα της - "Μην ανοίξεις το στόμα σου"

Μίλησε στο Happy Day

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαριάννα - Masterchef: Ατάκα

Μια ατάκα "φωτιά" πέταξε στην κόρη του Μαριάννα ο πατέρας της, που αποκάλυψε τι την συμβούλεψε κατά την επιστροφή της στο Masterchef. Ποια αυτά που είπε ο κ. Πολυμέντης στον alpha;

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε ο πατέρας της Μαριάννας Πολυμέντη από το MasterChef με τον ίδιο να σχολιάζει τα όσα είπε η κόρη του και να δηλώσει σοκαρισμένος. Η κόρη του, κατά την επιστροφή των παικτών, έκανε το καλύτερο πιάτο, ωστόσο δεν παρέλειψε να μιλήσει και για ορισμένα θέματα που την ενόχλησαν.

Ο πατέρας της μίλησε μέσω skype στην εκπομπή Happy Day και είπε μεταξύ άλλων, με χιουμοριστική διάθεση ότι της είχε πει να μην ανοίξει το στόμα της. “Της είχα πει από πριν “Πρόσεξε, μην ανοίξεις το στόμα σου, μην πεις τίποτα”. Δεν με άκουσε καθόλου. Έπαθα σοκ. Έπρεπε να το κρατήσει κλειστό το στόμα της” είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας της παίκτριας, μιλώντας στην εκπομπή του Alpha. Σας έχουμε όμως και spoiler φωτιά για το MasterChef. Ποια θα διώξει η Κατερίνα;

Μαριάννα Πολυμέντη MasterChef

Οι δηλώσεις "φωτιά" που έκανε η Μαριάννα από το Masterchef

Αδιανόητες δηλώσεις της Μαριάννας στο MasterChef. «O Κοντιζάς είναι ο έρωτας της ζωής μου» είπε η παίκτρια για τον κριτή και μέντορα της. Η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει την αδυναμία που του έχει ούτε μπροστά στις κάμερες.

Η Μαριάννα Πουλμεντή είναι μια από τις τρείς παίκτριες που επέστρεψαν στο MasterChef την περασμένη εβδομάδα έχοντας μια δεύτερη δοκιμή για τον διαγωνισμό.

Στο σημερινό επεισόδιο η παίκτρια, βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει την ιδιαίτερη αδυναμία που έχει στον Σωτήρη Κοντιζά.

Αφορμή για την εξομολόγηση αυτή στάθηκε το γεγονός πως ο κριτής την πλησίασε για να δει πως προχωράει η παρασκευή της και εκείνη δε μπορούσε να του μιλήσει. «Στεναχωρήθηκα γιατί δεν μπόρεσε να καθίσω να του μιλήσω αλλά δε νομίζω ότι με παρεξήγησε.

Εντάξει σε όλες τις γυναίκες, σε όλη την Ελλάδα αρέσει ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν είμαι η μόνη, δε νομίζω ότι θα με παρεξηγήσει κανένας. Δεν αντέχω, νομίζω ότι είναι ο έρωτας της ζωής μου» ανέφερε στις κάμερες η Μαριάννα.