MasterChef - Mega Spoiler: Η παίκτρια που διώχνει την Κατερίνα Λένη

Αδιανόητο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef - Mega Spoiler: Η παίκτρια που διώχνει την Κατερίνα Λένη

Ο καιρός που ο διαγωνισμός μαγειρικής θα τελειώσει πλησιάζει και εμείς σας έχουμε ένα mega spoiler σχετικά με το ποια θα είναι η παίκτρια που θα διώξει από το MasterChef, την πιο viral διαγωνιζόμενη, η οποία δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Λένη.

Η Κατερίνα θέλοντας και μη έγινε από την πρώτη στιγμή, η πιο δημοφιλής παίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής του STAR μιας και με τα καυστικά της σχόλια έχει "θάψει" τους συμπαίκτες της, και συγκεκριμένα τον Γιώργο που είναι και η... αδυναμία της.

Παρόλο που δε είναι επαγγελματίας μαγείρισσα, η Κατερίνα έχει καταφέρει να κάνει μία πολύ άξια πορεία στον διαγωνισμό και να διώξει μάλιστα μερικούς παίκτες οι οποίοι ήταν επαγγελματίες.

Ωστόσο σε λίγο καιρό, σύμφωνα με spoiler που έχουν κυκλοφορήσει, θα τη δούμε να φεύγει από τον διαγωνισμό και μάλιστα σε δοκιμασία με μία παίκτρια που δεν το περιμέναμε.

Ο λόγος για την Μαριάννα Πουλμέντη, η οποία ήταν από τους παίκτες που επέστρεψαν στον διαγωνισμό την πρηγούμενη εβδομάδα, και ήδη πρόλαβε να τσακωθεί με τη Μαρία.

Η εκπομπή Happy Day, επικοινώνησε με τον μπαμπά της Μαριάννας ο οποίος είναι γνωστός σεφ στη Νέα Υόρκη προκειμένου να μάθει αν ισχύει το συγκεκριμένο spoiler, με τον Νίκο Πουλμέντη να μην μπορεί να δώσει κάποια ξεκάθαρη απάντηση και να σχολιάζει πως δυστυχώς δεν γνωρίζει.

Κατερίνα Λένη αποχώρηση spoiler

Η ηλικία και η καταγωγή της Κατερίνας Λένη

Η Κατερίνα Λένη έχει γεννηθεί στην Πρέβεζα όμως μεγάλωσε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην πόλη Μπίλεφελντ.

Είναι κομμώτρια στο επάγγελμα εδώ και 22 χρόνια. Η σχέση της με τη μαγειρική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, όταν μαγείρευε η γιαγιά της.

«Είχα μια υπέροχη γιαγιά και θεωρώ σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό αυτό που είμαι σήμερα, της το χρωστάω. Η φετινή χρονιά για μένα ήτανε κάπως δύσκολη από θέμα υγείας. Έπαθα μια υπερκόπωση και χρειάστηκε να μείνει εκτός για ένα χρονικό διάστημα. Η αλήθεια είναι πως αναθεώρησα κάποια πράγματα και αποφάσισα να κάνω κάτι τελείως κόντρα. Επειδή το αγαπάω», είχε πει η ίδια κι έτσι πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή.

Όσο για την ηλικία της, η Κατερίνα Λένη είναι 36 ετών.