«Βόμβα» για τον ΑΝΤ1 - «Έσκασε» χαρμόσυνη είδηση για το Καφέ της Χαράς

Αυτό που περιμέναμε όλοι θα γίνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Βόμβα» για τον ΑΝΤ1 - «Έσκασε» χαρμόσυνη είδηση για το Καφέ της Χαράς

Μια πολύ χαρμόσυνη είδηση «έσκασε» την επιτυχημένη σειρά «Καφέ της Χαράς» η οποία προβάλλεται για τρίτη χρονιά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. «Βόμβα» για τον σταθμό του Αμαρουσίου, αφού θα έχει ξανά νούμερα «φωτιά» στην τηλεθέαση.

Μπορεί λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, όλα τα γυρίσματα των τηλεοπτικών σειρών να μπήκαν στον «πάγο», ωστόσο μερικές από αυτές πήραν το πράσινο φως από τους σταθμούς να συνεχίσουν και την νέα σεζόν και με νέα επεισόδια.,

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, έγινε γνωστό πως ανάμεσα στις σειρές που θα συνεχίσουν και την νέα σεζόν βρίσκεται και το Καφέ της Χαράς.

Αναλυτικά οι σειρές που θα επιστρέψουν με την νέα σεζόν

  • Έλα στη θέση μου
  • 8 λέξεις
  • Πέτα τη φριτέζα
  • Άγριες Μέλισσες
  • Το καφέ της Χαράς

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως με την επιστροφή της σειράς, θα επιστρέψει και στις οθόνες μας ένα πρόσωπο «βόμβα» από τα παλιά και θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην πλοκή του σεναρίου.

Πότε επιστρέφει στον ΑΝΤ1 το Καφέ της Χαράς;

Η κουτσομπόλα του χωριού παραχώρησε συνέντευξη μέσω Skype στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» στον OPENtv και αναφέρθηκε στην σειρά που λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού αναγκάστηκαν να σταματήσουν τα γυρίσματα μέχρι νεωτέρας προειδοποίησης.

Όπως αποκάλυψε η Μαίρη Ραζή, που υποδύεται την αδερφή του παπά, στεναχωριέται που δεν γίνονται τα γυρίσματα, αλλά και που έχει κλείσει το θέατρο. Ωστόσο, αποκάλυψε τι ενημέρωση έχει η ίδια για το πότε πρόκειται να επιστρέψει,

Η Μαίρη Ραζή είπε στον αέρα της εκπομπής πως η τελευταία ενημέρωση είναι πως θα επιστρέψουν όλοι στο πλατό των γυρισμάτων της σειράς στις 15 Μαϊου, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα, γιατί κανείς δεν γνωρίζει αν αλλάξει κάτι.

Ωστόσο, τα μάθατε; Ποιος ηθοποιός από το Καφέ της Χαράς έχει δική του εκπομπή;