Έριξε "βόμβα" η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day

"θα γίνει μόνιμη συνεργάτιδα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έριξε

Μια "βόμβα" ήρθε από την παρουσιάστρια του Happy Day Σταματίνα Τσιμτσιλή που ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα έχει μια νέα συνεργάτιδα στην εκπομπή της. Δείτε τι είπε στον αέρα και μας άφησε άφωνους.

Ένα απρόσμενο είχαμε στην εκπομπή της Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την παρουσιάστρια του Happy Day να μας λέει για την νέα συνεργάτιδα της εκπομπής της, η οποία θα μιλάει για το γνωστό παιχνίδι μαγειρικής του Star. Ποια είναι όμως;

"θα γίνει μόνιμη συνεργάτιδα, η οποία θα έχει την δική της στήλη Masterchef και θα σχολιάζουμε τα όσα έχουν γίνει" ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε η ίδια κατά την έναρξη της εκπομπής της. Ο λόγος για την κυρία Γιώτα, που έχει βγει ξανά στην εκπομπή του Alpha για να σχολιάσει με την παρουσιάστρια τα όσα γίνονται στο παιχνίδι μαγειρικής. Δείτε ωστόσο και τι το ευχάριστο έγινε στο σπίτι της όμορφης παρουσιάστριας.

Σταματίνα Τσιμτσιλή - κυρία Γιώτα στο Happy Day

Η ατάκα που έριξε πάγωσε την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Τι έγινε στον αέρα του Happy Day;

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στον διαγωνισμό μαγειρικής στην οντισιόν της, η κυρία Γιώτα κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα και να φέρει τα πάνω κάτω με τα σχόλια της και τις απαντήσεις που έδινε σε κριτές και συμπαίκτες της.

Μπορεί να μην κατάφερε να μπει στον διαγωνισμό ωστόσο η κυρία Γιώτα άφησε εποχή, και έτσι σήμερα, εμφανίστηκε στην εκπομπή Happy Day, με σκοπό να σχολιάσει τις πρόσφατες εξελίξεις από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να μάθει, ποιον παίκτη θεωρεί η κυρία Γιώτα πιο αντιπαθητικό μέσα στο σπίτι του MasterChef, με την απάντησή της να σοκάρει τους συντελεστές της εκπομπής, τόσο για το πρόσωπο που διάλεξε να αναφέρει, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκε.

«Εσύ ποιον θεωρείς τον πιο αντιπαθή παίκτη» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στο πλαίσιο σχολιασμού της χθεσινής ομαδικής δοκιμασίας στο Κέντρο Πολιτισμού.

Η απάντηση της κυρίας Γιώτας ήταν όλα τα λεφτά μιας και αμέσως απάντησε στην παρουσιάστρια :«Τον Τζον. Πολύ μαλα…φέρνει», γεγονός που άφησε όλο το πλατό με στόμα ανοιχτό μιας και ο Τζον αποτελεί έναν από τους πιο ήσυχους χαρακτήρες του παιχνιδιού και σπάνια προκαλεί με τα σχόλια του.

«Γιώτα εννοείς ότι είναι πολύ μαλακός χαρακτήρας, δηλαδή δεν έχει πυγμή;», ρώτησε η έκπληκτη Σταματίνα Τσιμτσιλή, σε μια προσπάθεια να σώσει ότι μπορούσε.