Η σοβαρή Σία Κοσιώνη του ΣΚΑΙ έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Αμακιγιάριστη με φυσικό μαλλί

Αγνώριστη η σοβαρή γυναίκα του δελτίου ειδήσεων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η σοβαρή Σία Κοσιώνη του ΣΚΑΙ έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Αμακιγιάριστη με φυσικό μαλλί

Αμακιγιάριστη και με φυσικό μαλλί πόζαρε για κόμη ακόμη μια φορά στον φακό η Σία Κοσιώνη και την είδαμε έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Η σοβαρή παρουσιάστρια του δελτίου του ΣΚΑΙ, σε μια από τις χαλαρές της στιγμές, εκτός του σταθμού με καλή παρέα.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων λίγο πριν βρεθεί στο πλατό του σταθμού, απόλαυσε την βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας στείλει το μήνυμα της στο 13033 για σωματική άσκηση. Η Σία Κοσιώνη, ακολουθεί όλα τις οδηγίες που έχει δώσει η Κυβέρνηση για την προστασία μας από τον κορωνοϊό.

Η Σία Κοσιώνη, λίγο πριν βρεθεί στο κανάλι του ΣΚΑΙ για το καθημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων, έκανε την βόλτα της για άσκηση μαζί με τον καλό της φίλο και συνεργάτη, Χρήστο Κούτρα. Μάλιστα, οι δυο δημοσιογράφοι, πόζαραν σε μια αναμνηστική φωτογραφία.

Την φωτογραφία αυτή η Σία Κοσιώνη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Πρωινή σωματική άσκηση με το φιλαράκι μου! @chris.koutras», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Σία Κοσιώνη Χρήστος Κούτρας

Πριν από λίγες ημέρες να σημειώσουμε πως για την Σία Κοσιώνη «έσκασαν» μερικά πολύ ευχάριστα νέα.

Αμακιγιάριστη με φυσικό μαλλί η Σία Κοισώνη και πριν από λίγες ημέρες μαζί με το γιο της

Η παρουσιάστρια για αυτή της την βόλτα επέλεξε να είναι εντελώς χαλαρή, για αυτό και το στιλ της ήταν άκρως αθλητικό. Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη επέλεξε να φορέσει γκρι φόρμα την οποία παρόμοια θα βρεις στα sugarfree με 19,14 € από 31,30 € που ήταν η αρχική της τιμή και ζακέτα αξίας 22,14 € από 36,90 €, επίσης παρόμοια θα βρεις στα Sugarfree.

Σία Κοσιώνη με αθλητική φόρμα

Μια αποκάλυψη έκανε η Σία Κοσιώνη, πριν από λίγες ημέρες με μια φωτογραφία της από το πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που παρουσιάζει καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. «Μαζί όλα αυτά τα χρόνια περάσαμε πολλά και η φετινή επέτειος μας βρίσκει εν μέσω μίας νέας κρίσιμης δοκιμασίας», έγραψε μεταξύ άλλων.