Δε φαντάζεστε με τι εργαλείο έβαψε τη ρίζα η Νατάσα Καλογρίδη

Αδιανόητο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δε φαντάζεστε με τι εργαλείο έβαψε τη ρίζα η Νατάσα Καλογρίδη

Τα κομμωτήρια εξακολουθούν να είναι κλειστά και έτσι η Νατάσα Καλογρίδη αποφάσισε να βάψει μόνη της τα μαλλιά της και μάλιστα, δε θα μπορέσετε με τίποτα να φανταστείτε τι εργαλείο επέλεξε για να κάνει καλά τη ρίζα και να μην της ξεφύγει τίποτα.

Η κατάσταση αυτή μας έχει κάνει να δοκιμάσουμε τις ικανότητές μας σε πολλά διαφορετικά ταλέντα και ένα από αυτά είναι και το βάψιμο των μαλλιών, αφού δεν είναι λίγες οι γυναίκες που έχουν επιχειρήσει να το κάνουν μόνες τους ή με τη βοήθεια του αγαπημένου τους.

Όπως έκανε λοιπόν και η Σμαράγδα Καρύδη, έτσι και η Νατάσα Καλογρίδη πήρε την απόφαση να δοκιμάσει αν μπορεί να πετύχει μόνη της τη ρίζα στα μαλλιά της. Το έκανε όμως και αυτό με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Προκειμένου να πετύχει ακόμα και τις λεπτομέρειες στο μαλλί της και συγκεκριμένα στην ρίζα της που είναι ξανθιά, παραμέρισε το πινέλο και χρησιμοποίησε μία... οδοντόβουρτσα. Ναι καλά διαβάσατε, οδοντόβουρτσα, με την οποία θα μπορούσε να πιάσει ακόμα και τα πιο κρυφά σημεία στο κεφάλι της και να έχει το τέλειο αποτέλεσμα.

Η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί τη συγκεκριμένη ιδέα της με τους διαδικτυακούς της φίλους και μάλιστα ζήτησε και τη γνώμη τους για το αν το πέτυχε.

Ποια είναι η Νατάσα Καλογρίδη

Η Νατάσα Καλογρίδη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία 14 ετών και για 4 χρόνια έζησε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Εκεί σπούδασε σχέδιο μόδας, ενώ διακρίθηκε και σε διαγωνισμό σχεδίου, Με την επιστροφή της στην Ελλάδα σπούδασε θέατρο, με το οποίο έκτοτε ασχολείται επαγγελματικά. Έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες, όπως με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, τον σκηνοθέτη Κώστα Κουτσομύτη και άλλους.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, είχε σχέση με τον γνωστό ποινικολόγο, Αλέξανδρο Λυκουρέζο.