Στον «αέρα» για δεύτερη φορά ο γάμος της Νεσχάν Μουζαλίμ

Τι αποκάλυψε η ίδια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στον «αέρα» για δεύτερη φορά ο γάμος της Νεσχάν Μουζαλίμ

Ο γάμος της Νεσχάν Μουζαλίμ με τον επιχειρηματία Στέλιο Πολογεώργη, βρέθηκε για δεύτερη φορά στον «αέρα» λόγω κορωνοϊού, με την ίδια να εξηγεί το λόγο για τον οποίο αποφάσισαν να τον ακυρώσουν την πρώτη φορά και τι σκέφτονται να κάνουν από εδώ και στο εξής.

Το πανέμορφο μοντέλο ήταν έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον αγαπημένο της, όταν ο κορωνοϊός ήρθε και χτύπησε και τη χώρα μας, με αποτέλεσμα να αναβληθεί ο γάμος τους.

Η ίδια έκανε γνωστή την είδηση μέσα από το Secret και τη Σάσα Σταμάτη , και σήμερα εμφανίστηκε στην εκπομπή Happy Day προκειμένου να μιλήσει για την απόφασή της αυτή.

Μάλιστα ανέφερε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο γάμος της ακυρώνεται μιας και την πρώτη φορά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω πένθους που είχε η οικογένειά της.

Αναλυτικά όσα είπε η Νεσχάν Μουζαλίμ για την γάμο της

«Δεν κάνω προετοιμασία γάμου, έχω σταματήσει ίσως και από την δεύτερη ημέρα της καραντίνας. Αποφασίσαμε από τη στιγμή που ήρθε αυτό το πράγμα στη χώρα μας και ήταν πιο σημαντικά τα πράγματα και αντιληφθήκαμε και εμείς, εκεί αποφασίσαμε να αναβάλλουμε τον γάμο μας για δεύτερη φορά. Λόγω του modeling έχω φορέσει άπειρα νυφικά και ήθελα να βάλω κάτι απλό. Είχαμε βρει προσκλητήρια, κάποια στιγμή θα γίνει ο γάμος, είτε τώρα, είτε του χρόνου. Αυτό δεν αλλάζει», είπε η Νεσχάν Μουλαζίμ.

Στη συνέχεια η ίδια αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που αναγκάστηκε να αναβάλλει το γάμο της: «Αναβάλαμε την πρώτη φορά το γάμο, γιατί χάσαμε τον θείο μου και εκεί που αποφασίσαμε να το αφήσουμε γιατί είχε πένθος η οικογένειά μου και δεν θα μπορούσε να έρθει, απανωτά χάσαμε και τον πεθερό μου μετά από 20 ημέρες διαφορά. Τότε ήταν διπλό χτύπημα και δεν θα μπορούσαμε να τον κάνουμε τον γάμο. Ας φύγει με το καλό ο κορωνοϊός και πρώτα ο θεός θα κάνουμε τον γάμο του χρόνου. Δεν έχω απελπιστεί, ούτε στεναχωρηθεί γιατί από τη στιγμή που είμαι καλά με τον άνθρωπό μου, όλα μας πάνε στη ζωή, υγεία έχουμε και τους ανθρώπους που αγαπάμε. Θέλουμε να κάνουμε ένα παιδάκι για να ολοκληρώσει την αγάπη μας» ήταν τα λόγια της στο Happy Day.

Νεσχάν Μουζαλίμ γάμος