Στον αέρα της εκπομπής του με τη μαμά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - «Άντρας δυο μέτρα... 1,74»

Επικοί διάλογοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στον αέρα της εκπομπής του με τη μαμά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - «Άντρας δυο μέτρα... 1,74»

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε χθες το βράδυ να κάνει κάτι λίγο διαφορετικό και έτσι βγήκε στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής του παρέα με τη μοναδική μαμά του, η οποία πετάει τις ατάκες όπως και ο γιος της και μάλιστα δε δίστασε να σχολιάσει το ύψους του σεφ, 174μ, με αφορμή το γνωστό τραγούδι της Μαρινέλλας «Άντρας δυο μέτρα».

Ο γνωστός σεφ έχει βρει με περίσσιο ελεύθερο χρόνο μιας και το εστιατόριό του παραμένει κλειστό λόγω κορωνοϊού και τα γυρίσματα του MasterChef έχουν σταματήσει εδώ και καιρό.

Έτσι, προκειμένου να αξιοποιήσει όσο πιο δημιουργικά γίνεται το χρόνο του έχει αποφασίσει να κάνει μία ραδιοφωνική εκπομπή. Μαζί του χθες βράδυ ωστόσο είχε και τη μαμά του μιας και έκανε αφιέρωμα στην αγαπημένη της Μαρινέλλα και έτσι δε θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του, ωστόσο έχετε δει το σπίτι του;

Το απόσπασμα της εκπομπής του Λεωνίδα Κουτσόπουλου μαζί με τη μαμά του

Όπως αποκάλυψε η ίδια, είναι μεγάλη φαν της τραγουδίστριας και είχε τις κασέτες μία και δύο φορές. Η καλύτερη ατάκα ήρθε όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισε να βάλει το τραγούδι «Κρίμα το μπόι σου», με τον ίδιο να λέει πως η γνωστή τραγουδίστρια μάλλον έγραψε το συγκεκριμένο τραγούδι για τον ίδιο.

Τότε η μαμά του ξεκίνησε να γελάει με τον σεφ να της κάνει πλάκα και να της λέει πως δεν καταλαβαίνει το λόγο για τον οποίο γελάει, μιας και το ύψος του είναι πολύ φυσιολογικό.

Παράλληλα ακούστηκαν τρομερές ατάκες για την παιδική ηλικία του σεφ, και το πώς η μαμά του ενώ άκουγε Μαρινέλλα έχανε τις κάλτσες του και πλέον όλες είναι μονές.

Ακούστε μερικές από τις απολαυστικές ατάκες του μέσα από το παρακάτω βίντεο της εκπομπής «Πρωινό» που έχει απόσπασμα: