Σοκ! Δεν φαντάζεστε τι βρήκε στον κήπο της η Μαρία Κορινθίου

Κλάψαμε στο γέλιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ! Δεν φαντάζεστε τι βρήκε στον κήπο της η Μαρία Κορινθίου

Δεν φαντάζεστε τι βρήκε στον κήπο της η Μαρία Κορινθίου, η οποία μας έδειξε μάλιστα και μια φωτογραφία. Μάλιστα είχε μια ιδέα με τον Γιάννη Αϊβάζη, που μας έκανε να πεθάνουν στο γέλιο.

Αδιανόητο το όνομα που έδωσε στην νυχτερίδα η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός βρήκε το ζωάκι στον κήπο της και είχε μια ιδέα που μας άφησε άφωνους, αφού μας έκανε να κλάψουμε στο γέλιο. Τι σκαρφίστηκε με τον Γιάννη Αϊβάζη;

Η Μαρία Κορινθίου ανέβασε ένα βίντεο ως story στο Instagram και λιώσαμε με την ιδέα που είχε μαζί με τον αγαπημένο της άντρα Γιάννη Αϊβαζη. Το ζευγάρι βρήκε ένα μωρό νυχτερίδα στον κήπο του και είχαν την πιο ευφάνταστη ιδέα για το πω να την ονομάσουν. Μείναμε με την ανάρτηση που έκανε η γνωστή ηθοποιός η οποία μας έδειξε ότι εκτός από όμορφα αισθήματα για τα ζωάκια, έχει και μεγάλη δόση χιούμορ.

Δεν φαντάζεστε τι όνομα έδωσε στην νυχτερίδα που βρήκε στον κήπο της η Μαρία Κορινθίου

Η ίδια μαζί με τον άντρα της βρήκαν μια νυχτερίδα στον κήπο τους. Σύμφωνα με τα όσα ακούγεται να λέει η ηθοποιός στο βίντεο που ανέβασε, πρόκειται για ένα μωράκι. Όπως ανέφερε ακόμα η Κορινθίου, ξεκίνησα να ψάχνουν τι ακριβώς χρειάζεται, ενώ τόνισε ακόμα ότι γνωρίζει ότι μπορεί να την μεταφέρει σε κέντρο για ζώα, αφού έχει πάει και άλλα πουλιά που έχει τύχει να βρει και να χρειάζονται βοήθεια.

Ωστόσο επειδή είναι μωράκι η οικογένεια θέλησε αρχικά να βοηθήσει με τα απαραίτητα το μικρό πλασματάκι, το οποίο απέκτησε ένα πολύ ενδιαφέρον όνομα και κυρίως πολύ επίκαιρο. Πώς την ονόμασαν; Μα φυσικά Κορώνα, λογικά από τον κορωνοϊό. Δείτε ωστόσο και τα όσα μας συμβούλεψε το διάσημο ζευγάρι. Πώς θα κρατήσουμε ενέργεια;

Αυτή είναι η νυχτερίδα που βρήκε στον κήπο της η Μαρία Κορινθίου

μωρό νυχτερίδα ανάρτηση Μαρίας Κορινθίου

νυχτερίδα Μαρία Κορινθίου