Σοκ με δημοσιογράφο - Ανέβασε στα social media βίντεο που κάνει έρωτα με τον σύντροφο της

Και ξέσπασε σάλος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ με δημοσιογράφο - Ανέβασε στα social media βίντεο που κάνει έρωτα με τον σύντροφο της

Σοκ με δημοσιογράφο, που ανέβασε στα social media βίντεο που κάνει έρωτα με τον σύντροφο της και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε σάλο. Έγινε θέμα στα media, ωστόσο εκείνη είχε μια καλή δικαιολογία για την πράξη της.

Σάλο προκάλεσε στους κόλπους του BBC το βίντεο που δείχνει δημοσιογράφο του βρετανικού καναλιού να «κάνει έρωτα» στο πλαίσιο καμπάνιας για τη συγκέντρωση χρημάτων για τη στήριξη του εθνικού συστήματος υγείας της Βρετανίας.

Η Έμα Βάρντι, η οποία είναι ανταποκρίτρια του BBC στην Ιρλανδία, συμμετείχε σε ένα βίντεο-παρωδία του τραγουδιού I Want to Break Free, επιλέγοντας να τραγουδάει τους στίχους στο κρεβάτι έχοντας από πάνω της τον φίλο της, Άαρον Άνταμς.

Όταν οι υπεύθυνοι του BBC είδαν το βίντεο, το θεώρησαν «ακατάλληλο» και ζήτησαν να αφαιρεθούν οι επίμαχες σκηνές.

Παράλληλα έστειλαν ηλεκτρονικο μήνυμα στους εργαζόμενους για να τους θυμίσουν τις οδηγίες που υπάρχουν από το BBC για τη συμπεριφορά στα social media.

Στο βίντεο συμμετείχαν ποδοσφαιριστές ερασιτεχνικής ομάδας, στην οποία αγωνίζεται ο σύντροφος της δημοσιογράφου του BBC. Ωστόσο εκτός από την δημοσιογράφο που έκανε έρωτα, ο θάνατος ενός άλλου δημοσιογράφου προκάλεσε θλίψη

protothema.gr

Ωστόσο εκτός από την δημοσιογράφος και ένας ποδοσφαιριστής προκάλεσε σάλο με τις ερωτικές περιπτύξεις του στην καραντίνα

Χαμός με γνωστό ποδοσφαιριστή. Έκανε πάρτι με ερωτικές περιπτύξεις στην καραντίνα και προκάλεσε σάλο. Ο Μόιζε Κεαν φαίνεται πως δεν καταλαβαίνει από κορωνοϊό και τα περιοριστικά μέτρα που έχει λάβει η αγγλική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο ποδοσφαιριστής δεν νοιάστηκε για την καραντίνα και τα περιοριστικά μέτρα και έτσι έστησε ένα μικρό πάρτι μέσα στο σπίτι του, μάλιστα με διάφορες ερωτικές περιπτύξεις σε αυτό, με αποτέλεσμα να προκαλέσει σάλο με τις πράξεις του.

Ο Μόιζε Κεαν φαίνεται πως δεν καταλαβαίνει από κορωνοϊό και τα περιοριστικά μέτρα που έχει λάβει η αγγλική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Το πάρτι του ποδοσφαιριστή με τις ερωτικές περιπτύξεις

Ο νεαρός Ιταλός επιθετικός της Εβερτον, διοργάνωσε πάρτι στο σπίτι του και μάλιστα είχε το θράσος να δημοσιεύσει σχετικές φωτογραφίες στο Snapchat, σε μια ιδιωτική ομάδα συνομιλίας.

Οπως ήταν φυσικό, η αντίδραση της ομάδας του ήταν έντονη. Ο σύλλογος του Λίβερπουλ, εξέδωσε ανακοίνωση για την συμπεριφορά του 20χρονου άσου, ο οποίος παραβίασε την καραντίνα.

ποδοσφαιριστής ερωτικές περιπτύξεις

«Η Εβερτον εκφράζει την απογοήτευση της, μαθαίνοντας ότι ένας από τους παίκτες της, εμπλέκεται σε ένα τέτοιο περιστατικό και έχει αγνοήσει την κυβερνητική δράση κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού. Η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Ο ιός έχει σκοτώσει περισσότερους από 20.000 ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ θεωρείται βέβαιο πως ο Κεαν, που πήγε το καλοκαίρι στην Εβερτον από την Γιουβέντους, θα τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Σε 22 συμμετοχές, εκ των οποίων στις πέντε ήταν βασικός, ο Κεαν έχει σημειώσει ένα γκολ στην Premier League.

Δείτε την ανάρτηση του:

ποδοσφαιριστή πάρτι καραντίνα