Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μας έπεσαν τα μαλλιά με την αποκάλυψη που έκανε

Τι είπε για το live της;

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μας έπεσαν τα μαλλιά με την αποκάλυψη που έκανε
News 28.04.2020 17:01
Από Youweekly Team

Μας έπεσαν τα μαλλιά με την αποκάλυψη που έκανε σχετικά με το live της στο Instagram Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η ίδια είπε πόσος ήταν ο κόσμος που την είδε να κοιμάται στο διαδίκτυο και εμείς μείναμε ξεροί. Δεν θα το πιστεύετε.

Στην εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, που φυσικά μίλησε και για τα περίφημα live που έχει κάνει και στα οποία την έχει... πάρει ο ύπνος. Η ίδια αποκάλυψε μάλιστα και το πόσος κόσμος την έβλεπε να κοιμάται!

"Με έπαιρνε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για να με ξυπνήσει και μου είπε ότι του έχουν πάει χίλια μηνύματα ότι κάνω live στο instagram. Και λέω “τι κάνω;”. έπαθα σοκ στην αρχή. Τη δεύτερη φορά ήμουν στον καναπέ και είμαι μέχρι τα ξημερώματα και κάνουμε με τη Στέλλα Μιζεράκη live" είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

Η ίδια εξιστορούσε το τι έγινε και κοιμήθηκε, λέγοντας μάλιστα ότι της έκανε εντύπωση που τόσος κόσμος κάθισε και την είδε να κοιμάται. Η ίδια πίστευε ότι θα την "κλείσουν" αν συμβεί κάτι τέτοιο, ωστόσο τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά και εμάς μας έπεσαν τα μαλλιά όταν είδαμε πόσοι έκατσαν μέσα.

Μας έπεσε τα μαλλιά με το πόσος κόσμος είδε την Δήμητρα Αλεξανδράκη να... κοιμάται - Το αποκάλυψε!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη λοιπόν, μπορεί να μην κατάφερε να μείνει ξύπνια ξανά στο Live που έκανε στο Instagram, ωστόσο κατάφερε να μας ξαφνιάσει με τον αριθμό που είπε. Τι ανέφερε για το πόσος κόσμος κάθισε και την είδε;

"Κλείνει η Στέλλα κι ετοιμάζομαι κι εγώ να κλείσω. Λέω στους followers καθίστε να μου κάνετε λίγη παρέα και κάπως αράζω, γιατί τι έχω εύκολα με τον ύπνο, και με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ. Και πες εγώ είμαι προβληματικιά. Αυτοί που κάθονται και με παρακολουθούν ενώ κοιμάμαι και γράφουν κιόλας; Την πρώτη φορά το είδαν 38. 000 κόσμου και τη δεύτερη φορά 28. 000 κόσμου" ήταν τα λόγια της.

Δείτε και το σχετικό βίντεο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Την "ξελάσπωσε" ο Τρύφωνας Σαμαράς - Δείτε τους live να κάνουν ρίζα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Σχεδόν γυμνή στο κρεβάτι της η πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Share