Θρήνος! Πέθανε από κορωνοϊό ο Troy Sneed

Ακόμα μια απώλεια στον χώρο της τέχνης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος! Πέθανε από κορωνοϊό ο Troy Sneed

Θρήνος στον κόσμο της μουσικής. Άλλη μια απώλεια ήρθε εξαιτίας του κορωνοϊού με τον Troy Sneed να πεθαίνει στα 53 του μόλις χρόνια. Τι λένε οι πληροφορίες για τον χαμό του;

Από επιπλοκές του κορωνοϊού πέθανε ο Troy Sneed ο οποίος μάλιστα είχε παίξει και σε γνωστή αμερικανική ταινία. Ο ίδιος είχε βρεθεί θετικός στον ιό και δυστυχώς έχασε την μάχη με την ζωή. Να πούμε ότι ο ίδιος ήταν γνωστός μουσικός και είχε κάνει πολλά πράγματα πάνω στην μουσική γκόσπελ, όπως ονομάζεται και το είδος που "υπηρέτησε". Μάλιστα είχε παίξει και στην ταινία "The Preacher's Wife.

Να πούμε ότι πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστή και η είδηση ότι επίσης από κορωνοίό, πέθανε και ο Φίλιπ Καν.

Εκτός από τον Troy Sneed θρήνος ήρθε και στην οικογένεια του Σεμπάστιαν Φλέτερ - Πέθανε από κορωνοϊό η μαμά και ο αδελφός του

Ο κορωνοϊός "τσάκισε" την οικογένεια του Σεμπάστιαν Τέλφερ καθώς είναι νεκρή η μάνα του, αλλά και ο αδελφός του εξαιτίας της ασθένειας που "χτύπησε" την πόρτα της οικογένειας.

Ανείπωτη η θλίψη γα τον πρώην παίκτη του NBA που είχε πρόσφατα και μπλεξίματα με τον νόμο, καθώς είχε καταδικαστεί για οπλοκατοχή. Τώρα η μοίρα του επιφύλασσε ένα άλλο σκληρό παιχνίδι αφού τόσο η μητέρα του, όσο και ο αδελφός του είναι πέθαναν από τον ίδιο φονικό ιό. Βαρύ πένθος έχει πέσει στην οικογένεια του άτυχου μπασκετμπολίστα.

Πρώτος "έφυγε" ο μεγάλος του αδελφός, ενώ λίγο καιρό αργότερα η μητέρα του νόσησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή στα 64 της χρόνια.

Σεμπάστιαν Τέλφερ μπασκετμπολίστας