Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξεσπά για ακόμη μια φορά: "Ο κίνδυνος είναι παντού..."

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξεσπά για ακόμη μια φορά:

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξανά ξεσπά. «Ο κίνδυνος είναι παντού… Θα έπρεπε να έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες τουλάχιστον για αυτά τα θέματα» λέει η παρουσιάστρια για τους κανόνες της υγιεινής που πρέπει να τηρούνται.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ταξίδεψε αεροπορικώς, εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού, από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνας, για τις ανάγκες του Just the 2 of US, και εκνευρίστηκε με τα μέτρα που δεν τηρήθηκαν.

Η παρουσιάστρια ξέσπασε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

«Δεν είναι νεύρα, είναι προβληματισμός. Γιατί όταν σε έναν τέτοιο χώρο, όπως το αεροδρόμιο, που είναι χώρος συνάθροισης δεν έχουν δοθεί απαραίτητες οδηγίες τι να περιμένει κανείς από την ατομική ευθύνη του καθενός…», είπε χαρακτηριστικά.

«Εξήγησα στον υπεύθυνο πώς καλό θα είναι να υπάρχει ένα απολυμαντικό σπρέι και κάθε επιβάτης, πριν τοποθετήσει τα πράγματά του στη λεκάνη, να την καθαρίσει έστω μόνος του. Ο κίνδυνος είναι παντού… Θα έπρεπε να έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες τουλάχιστον για αυτά τα θέματα…» πρόσθεσε. Δείτε εδώ και πριν λίγο διάστημα που είχε περάσει δύσκολες ώρες με τον γιο της.

Δείτε όσα είπε:

Το χθεσινό ξέσπασμα της Βίκυς Χατζηβασιλείου

«Άλλη μια…απλή εβδομάδα ξεκινά. Εγώ αναγκαστικά χρειάστηκε σήμερα να ταξιδέψω για τη δουλειά μου. Φόρεσα τη μάσκα μου, τα γυαλιά μου, το πλαστικό πανωφόρι μου, τα γάντια μου μιας χρήσης, κι έφτασα στο αεροδρόμιο. Στον έλεγχο χειραποσκευών μου έδωσαν την πλαστική λεκάνη που χρησιμοποίησε ο προηγούμενος κύριος(άραγε ήταν φορέας? Ασυμπτωματικός? Ή ήταν ο προηγούμενος απ αυτόν που χρησιμοποίησε την ίδια λεκάνη?…)

Πρότεινα στον υπεύθυνο του αεροδρομίου να έχουν απολυμαντικά σπρέι για να απολυμαίνει ο κάθε επιβάτης τη δική του λεκάνη ώστε να αποφύγουμε την όποια διασπορά του covid 19. Ο ιός μένει στις πλαστικές επιφάνειες τουλάχιστον 3 μέρες! Συμφώνησε. Εκ των υστέρων. ΜΑ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΟΙΝΉ ΛΟΓΙΚΉ??Δεν μας θερμομέτρησε δε κανείς!

Μετά προχώρησα στο ένα και μοναδικό κυλικείο που λειτουργεί στο ερημωμένο αεροδρόμιο Μακεδονία, για να αγοράσω χαρτομάντιλα. Όταν μου έδωσε ο πωλητής τα ρέστα, αναλογίστηκα πόσα χέρια τα έχουν ακουμπήσει πριν από μένα…. Ο ιός παραμένει στις μεταλλικές επιφάνειες τουλάχιστον 3 ημέρες. Όταν έφτασα στο gate, μου ζητήθηκε, εκτός βέβαια από την ταυτότητα, και το δικαιολογητικό του ταξιδιού μου.

Τα έδειξα τη συνοδό εδάφους η οποία τα πήρε στα χέρια της (φορώντας γάντια), για να τα τσεκάρει. Κι αν εγώ είμαι φορέας χωρίς να το γνωρίζω, και η συνοδός έκανε διασπορά του ιού από τα δικά μου έγγραφα, στους υπόλοιπους επιβάτες μέσω των δικών τους εγγράφων? Όπως καταλαβαίνετε, δεν αλλάζει τα γάντια της σε κάθε επιβάτη!…

Κατόπιν μπήκαμε στο λεωφορείο! Χωρίς καμία επιβεβλημένη απόσταση ασφαλείας. Ο ένας δίπλα στον άλλον!!

Και όταν μπήκαμε στο αεροσκάφος, 14 επιβάτες όλοι κι όλοι, αντί να μας τοποθετήσουν σε απομακρυσμένες θέσεις, καθόμασταν 4, 4, ανά σειρά!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ!! Αυτό που ΚΑΤΆΛΑΒΑ όμως σίγουρα είναι ότι από όλα τα ατομικά μέτρα που λαμβάνει ο καθένας, ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ : ΤΟ ΣΤΑΎΡΟ ΤΟΥ! ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ?… Καλή εβδομάδα!…», ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.