"Βόμβα"! Το νέο επαγγελματικό βήμα του πρίγκιπα Χάρι θα προκαλέσει καρδιακό στην Ελισάβετ

Που θα τον δούμε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

"Βόμβα"! Το νέο επαγγελματικό βήμα του πρίγκιπα Χάρι θα προκαλέσει καρδιακό στην Ελισάβετ. Με τι θα ασχοληθεί λοιπόν ο δούκας του Σάσεξ λίγο καιρό μετά την απόφαση του να απαρνηθεί τα βασιλικά του καθήκοντα και να παραιτηθεί.

Ο Πρίγκιπας Χάρι θα εμφανιστεί σε ένα επετειακό επεισόδιο παιδικού προγράμματος του Netflix, την Πρωτομαγιά. Όπως φαίνεται όλοι θέλουν μερικά λεπτά στην πλατφόρμα μετάδοσης του Netflix. Μετά τους Ομπάμα και την πρώτη ανακοίνωση για το ντοκιμαντέρ της Μισέλ, μια μικρή γεύση από τη δόξα του θα πάρει και ο πρίγκιπας Χάρι.

Όπως αναφέρει το Variety, ο πρίγκιπας Χάρι αποδέχτηκε την πρόταση να κινηματογραφήσει την εισαγωγή για την παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων «Τόμας το τρενάκι» με αφορμή τη συμπλήρωση 75 χρόνων από την κυκλοφορία του βιβλίου από το οποίο προέκυψε και τη σειρά.

Το νέο επαγγελματικό βήμα του πρίγκιπα Χάρι

Όπως διαβάζουμε, το επεισόδιο που θα προλογίσει ο πρίγκιπας Χάρι έχει τίτλο «η βασιλική μηχανή» και σε αυτό εμφανίζεται τόσο ο πατέρας του Κάρολος, όσο και η γιαγιά του, η Βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ, ως χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων.

πρίγκιπας Χάρι νέο επαγγελματικό βήμα

Η ιστορία πηγαίνει πίσω στην εποχή που ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν ακόμη παιδί με τον πρωταγωνιστή του παιδικού προγράμματος να φτάνει στο ανάκτορο του Μπάκιγχαμ για να παρασημοφορηθεί από το παλάτι.
Ο πρίγκιπας Χάρι κάθεται σε μια από τις πολυθρόνες του παλατιού, καθώς το γύρισμα έγινε πριν εκείνος εγκαταλείψει τα βασιλικά του καθήκοντα και διαβάζει από ένα παραμύθι με την ιστορία του διάσημου τραίνου.

«Το παιδικό πρόγραμμα υπήρξε μια οικεία εικόνα για πολλές οικογένειες τα τελευταία 75 χρόνια – διασκεδάζοντας, εκπαιδεύοντας και εμπνέοντας παιδιά για σημαντικά θέματα μέσα από συναρπαστικές ιστορίες και χαρακτήρες» λέει ο πρίγκιπας Χάρι. «Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από τον Τόμας το τρενάκι και πως μεταφέρεται σε νέα μέρη με τις περιπέτειές του» πρόσθεσε. Στο μεταξύ τα μάθατε για τοζευγάρι που θα αναλάβει από εδώ και στο εξής τα καθήκοντα της Μέγκαν και του Χάρι;