Ελένη Χατζίδου: Δημοσίευσε φωτογραφίες από το πλατό του OpenTv και το Just the 2 of Us!

Ξεκίνησαν ξανά τα γυρίσματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Χατζίδου: Δημοσίευσε φωτογραφίες από το πλατό του OpenTv και το Just the 2 of Us!

Η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε φωτογραφίες από το πλατό του OpenTv και το Just the 2 of Us. Το show ετοιμάζεται να επιστρέψει και όλοι βρέθηκαν στο πλατό για να γυρίσουν το νέο επεισόδιο που θα προβληθεί σε λίγο καιρό στις οθόνες μας.

Το Just the 2of Us, ετοιμάζεται να επιστρέψει και σιγά σιγά οι συμμετέχοντες, ανεβάζουν διάφορες αναρτήσεις στα social media σχετικά με την επιστροφή του.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα ζευγάρια που διαγωνίζονται και οι δυο τους βρέθηκαν στο πλατό για να κάνουν πρόβες.

Η τραγουδίστρια, ανέβασε λοιπόν τις πρώτες φωτογραφίες από το πλατό και μας ενημέρωσε για την μεγάλη αυτή επιστροφή.

Δείτε τις αναρτήσεις της:

Ελένη Χατζίδου Open

Ελένη Χατζίδου Open πλατό

Η Ελένη Χατζίδου είχε δημοσίευσε και φωτογραφία έξω από το Studio

Συγκεκριμένα, σε λίγε ημέρες θα επιστρέψει μέσα από την συχνότητα του OPEN tv και πάλι το «Just the 2 of us» και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου είναι πολύ χαρούμενοι για το συγκεκριμένο γεγονός. Ειδικά, η τραγουδίστρια όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Ένα από τα ζευγάρια που σάρωσαν πάνω στην σκηνή ήταν και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου. Ο σύζυγος της τραγουδίστριες, εντυπωσίασε με τις φωνητικές του ικανότητες και η αύρα τους πάνω στην σκηνή ήταν απερίγραπτη. Δείτε εδώ το βίντεο της εμφάνισης τους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Χατζίδου, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της ποζάροντας έξω από το κανάλι. Στην λεζάντα της έγραψε: «Η χαρά μου είναι απερίγραπτη...! Όχι μόνο φυσικά επειδή τα περιοριστικά μέτρα σε λίγες μέρες λήγουν η επειδή βγήκα απ το σπίτι κ πήγα μέχρι τα σπατα κ μαζεψα λίγο ήλιο κ βρήκα ευκαιρία κ ντύθηκα στολίστηκα αλλά επειδή ξεκινάμε κ πάλι στο @j2us_gr μαζί με τον @eteoklispavlou (καιρό είχαμε να τα πούμε βρε!) Ανυπομονωωωωωώ!!! See you soon!»