Σοκάρει η Κατερίνα Διδασκάλου: "Έμεινα στο νοσοκομείο για 10 ημέρες αλλά στάθηκα τυχερή"

Αποκλειστικό! Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκάρει η Κατερίνα Διδασκάλου:

Αποκλειστικά στο περιοδικό You και στην Κατερίνα Μπούσιου μίλησε η ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες, Κατερίνα Διδασκάλου και σόκαρε αναφερόμενη σε ένα ατύχημα που είχε στο παρελθόν το οποίο την ανάγκασε να μείνει στο νοσοκομείο για 10 ολόκληρες ημέρες αλλά όπως ανέφερε και η ίδια, τελικά στάθηκε τυχερή.

Αν για κάτι έχει να περηφανεύεται, είναι πως μεγάλωσε τα τρία της παιδιά για να είναι αυτόνομα και ανεξάρτητα. H γιαγιά Κατρίν, όπως τη φωνάζουν τα τρία εγγόνια της, ζει αυτό το διάστημα μακριά τους, όπως και μακριά από τις δύο της κόρες και τους γαμπρούς της που τους έχει σαν παιδιά της, αλλά με την παρέα του 20χρονου γιου της Διόνυσου, που σπουδάζει μηχανολόγος. Τις τελευταίες εβδομάδες βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να σπάσει τη μονοτονία της καραντίνας, διαβάζοντας ποιήματα και ανεβάζοντας τα σχετικά βίντεο με την υπέροχη φωνή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στο νοσοκομείο η Κατερίνα Διδασκάλου από τις Άγριες Μέλισσες

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Είναι και μια δική σου ανάγκη για εκτόνωση αυτή η νέα ασχολία σου;

Συνδύασα το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Ήταν μια ευκαιρία, αφού είμαστε όλοι κλεισμένοι στα σπίτια μας, να μοιραστούμε την ακριβή ελληνική μας γλώσσα. Η ανταπόκριση που έλαβα ήταν παραπάνω απ’ ό,τι περίμενα. Είχα και πολλές παραγγελιές σε ποιήματα από τους followers, οπότε έπρεπε να καθίσω με τη σειρά μου να ερευνήσω.

Πιέστηκες από τον εγκλεισμό τόσων ημερών στο σπίτι σου;

Προσπάθησα να βρω την καλή πλευρά σε όλο αυτό που ζούμε και όχι την αρνητική. Αυτές τις μέρες μού δόθηκε η ευκαιρία να κάνω εσωτερικό διάλογο. Όταν δουλεύεις όπως εγώ, συνεχόμενα από τις έξι το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, έχεις πολύ λίγες στιγμές να μιλήσεις με τον εαυτό σου. Περιέργως δεν έκανα πολλά πράγματα μέσα στο σπίτι, είδα αρκετές ταινίες, αλλά κάθισα και να αντιγράψω κάποια κείμενα που με ενδιαφέρει να τα αξιοποιήσω στο μέλλον και να μελετήσω το κείμενο από την παράσταση του «Αίαντα» στην οποία θα συμμετάσχω το καλοκαίρι.

Σε αποθάρρυναν και δύο ατυχήματα που είχες στο παρελθόν;

Είχα ένα ατύχημα παλαιότερα στην ιππασία, αλλά δεν σταμάτησα από τότε να κάνω. Ούτε σταμάτησα, φυσικά, να οδηγώ αυτοκίνητο επειδή ένας απρόσεκτος οδηγός με χτύπησε ενώ περπατούσα στον δρόμο. Έμεινα 10 μέρες στο νοσοκομείο, αλλά στάθηκα πολύ τυχερή και δεν τραυματίστηκα σοβαρά. Είναι καλύτερα να μην τα θυμόμαστε αυτά, γιατί όταν ανακαλούμε δυσάρεστες καταστάσεις είναι σαν να της καλούμε ξανά κοντά μας.

Το ότι ήδη στα 22 σου χρόνια είχες παντρευτεί, είχες κάνει δύο παιδιά αλλά ξεκινούσες στην Αμερική την καριέρα σου ως ηθοποιός επίσης είναι κάτι παράτολμο.

Από τα 15 μου χρόνια είχα πάρει την απόφαση πως αυτή θα είναι η ζωή μου. Τίποτε δεν θα με σταματούσε. Ποτέ δεν σκέφτηκα πως θα συνδυάσω τη μητρότητα με τη δουλειά μου. Σκέφτηκα ότι στη ζωή μας πρέπει να κάνουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε και έτσι πορεύτηκα. Όπως λέω και στα νέα παιδιά, δεν αρχίζεις ποτέ λέγοντας «πόσο δύσκολο είναι αυτό το επάγγελμα που κάνω!». Θέλει υπομονή, επιμονή και συνεχή εξέλιξη. Εγώ, για παράδειγμα, παίρνω και μαθαίνω μονολόγους από έργα του Σαίξπηρ χωρίς να πρέπει να τους πω, ως εξάσκηση. Ο ηθοποιός είναι ένας πολεμιστής που πρέπει να έχει συνέχεια ακονισμένο το σπαθί του.

Και μιας και αναφερόμαστε σε ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες, δείτε εδώ και τις νέες φωτογραφίες που έχουμε αποκλειστικά με την "Δρόσω" να δίνει καυτά φιλιά στη μέση του δρόμου με τον σύντροφό της!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ