Καυτά φιλιά για την "Δρόσω" από τις Άγριες Μέλισσες στην μέση του δρόμου!

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Δεν τους ένοιαξαν τα αδιάφορα βλέμματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καυτά φιλιά για την

Απαθανατίσαμε την "Δρόσω" από τις Άγριες Μέλισσες σε πολύ προσωπικές περιπτύξεις, αφού έδινε καυτά φιλιά στη μέση του δρόμου με τον σύντροφό της, Γιώργο Παπαγεωργίου, χωρίς να τη νοιάζει τίποτα, δηλώνοντας πόσο ερωτευμένη είναι.

Η καραντίνα για πολλούς μπορεί να θεωρήθηκε ανυπόφορη, αλλά σίγουρα όταν κάποιος είναι ερωτευμένος και συγκατοικεί όλες αυτές τις μέρες με το ταίρι του, τότε ο εγκλεισμός ίσως να είναι και η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής του! Η τηλεοπτική Δρόσω από τις «Άγριες Μέλισσες», Δανάη Μιχαλάκη, και ο σύντροφός της, ηθοποιός Γιώργος Παπαγεωργίου, χωρίς πια να έχουν γυρίσματα και παραστάσεις στο θέατρο, στην κυριολεξία απομονώθηκαν όλες αυτές τις μέρες στο σπίτι τους, αφού εδώ και μερικούς μήνες συγκατοικούν, εκμεταλλευόμενοι το κάθε λεπτό που ήταν μαζί. Βλέποντας ταινίες, μαγειρεύοντας και μιλώντας διαρκώς με φίλους αλλά και τους γονείς τους που είναι μακριά τους μέσω διαδικτύου, το ερωτευμένο ζευγάρι δημιούργησε μια πολύ ευχάριστη ρουτίνα.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You - Φωτογραφίες: Papadakis Press/Δημήτρης Πελέκης

Η οποία συμπληρώθηκε και με τις αναγκαίες βόλτες στο Ζάππειο κάθε απόγευμα για τζόκινγκ και περπάτημα. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του YOU, ο Γιώργος κρατά σφιχτά την αγαπημένη του και δεν την αφήνει στιγμή από την αγκαλιά του κάνοντας συνέχεια στάσεις στον περίπατό τους για να τη φιλήσει, ενώ και οι δύο φαίνονται χαλαροί και ευτυχισμένοι. Αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι -που τους το ευχόμαστε- δεν είναι μακριά ακόμη και ένας... γάμος!

Καυτά φιλιά στη μέση του δρόμου!

Δανάη Μιχαλάκη Γιώργος Παπαγεωργίου καυτά φιλιά

Γενέθλια στην καραντίνα

Χωρίς φίλους, συνεργάτες και τους γονείς τους, τα φετινά γενέθλια του Γιώργου, ο οποίος έκλεισε τα 39 του χρόνια πριν από λίγες μέρες, γιορτάστηκαν με τους δυο τους και μια home made τούρτα που ετοίμασε η Δανάη. Εκείνη χαρούμενη ανήρτησε και μια φωτογραφία τους από τις περσινές τους διακοπές δίνοντας και πάλι τις ευχές στον άντρα της ζωής της ή, καλύτερα, στο αγόρι της, αφού τον αποκάλεσε «Birthday boy», δείτε εδώ φωτογραφία! Φυσικά, με την άρση του περιορισμού και οι δύο λαχταρούν να κάνουν μια μικρή γιορτή με τους αγαπημένους τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ