Συγκλονίζει με την εξομολόγησή της η Τάμτα - «Η ζωή μου θα έχει πάντα δοκιμασίες»

Η αποκάλυψη για τις δύσκολες περιόδους που έχει βιώσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονίζει με την εξομολόγησή της η Τάμτα - «Η ζωή μου θα έχει πάντα δοκιμασίες»

Μέσα από μία συγκινητική εξομολόγηση που έκανε η Τάμτα σε συνέντευξη που παραχώρησε, συγκλόνισε με τα λόγια της μιας και αναφέρθηκε στη ζωή της και στα όσα έχει βιώσει μέχρι τώρα, ξεκαθαρίζοντας πως είναι βέβαιη πως μπροστά της θα έχει πάντα δοκιμασίες.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε από καρδιάς στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Gala, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη ζωή της πριν έρθει στην Ελλάδα περιγράφοντας τα όσα πέρασε, με αφορμή την κρίση που βιώνουμε λόγω του κορωνοϊού.

Η ίδια έκανε γνωστό πως της λείπει πολύ η οικογένειά της και θα ήθελε να τους δει, κάτι που είναι το πρώτο που θα κάνει μόλις βγούμε από την καραντίνα, ενώ κάτι ακόμα που της έχει λείψει σημαντικά είναι το στούντιο. Αντίστοιχη εξομολόγηση για τις δυσκολίες της ζωής της έκανε και πριν λίγες μέρες η Τάμτα στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Πώς έχει διαμορφωθεί η καθημερινότητα σου κατά τη διάρκεια της καραντίνας;

«Σκέφτομαι πάρα πολύ, μαγειρεύω, μιλάω με τους συνεργάτες μου, ανησυχώ για την έκβαση όλου αυτού του πράγματος σε παγκόσμιο επίπεδο, «τσακώνομαι» με την τεχνολογία, αφού προσπαθώ να τη χρησιμοποιήσω αλλά δεν το έχω και τόσο, και δοξάζω τον Θεό. Είμαι ευγνώμων γιατί έχω περάσει άλλους δύο εγκλεισμούς λόγω πολέμου στη χώρα μου, και μάλιστα σε πάρα πολύ χειρότερες συνθήκες. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα, για οποιονδήποτε λόγο, να ζήσω αντίστοιχες καταστάσεις ξανά. Αλλά αφού συνέβη, είμαι ευγνώμων που οι συνθήκες στις οποίες το περνάω όλο αυτό είναι καλύτερες απ' ό,τι τις προηγούμενες φορές. Οπως και να ‘χει, εύχομαι να περάσει ο εφιάλτης αυτός με τις λιγότερο δυνατές απώλειες.

Τάμτα εξομολόγηση

Θα έλεγες ότι σε άλλαξε όλο αυτό που ζούμε και αν ναι, με ποιον τρόπο;

«Εχω πάρει απόφαση ότι η ζωή μου Θα έχει πάντα δοκιμασίες. Δεν θα είναι πότε ήρεμη. Ξεκινώντας από τα προσωπικά μου βιώματα στη Γεωργία, την πολιτική κατάσταση στη χώρα μου εκείνη την περίοδο, και συνεχίζοντας με την οικονομική κρίση του 2008, αλλά και την πανδημία του 2020. Όλα αυτά που έχω βιώσει με πεισμώνουν, με ωθούν να παλέψω και με κάνουν πιο δυνατή. Είμαι οπαδός της άποψης «ό,τι και να συμβαίνει, έρχεται πάντα μια καλύτερη μέρα».