Με πλέξιγκλας οι κριτές στο J2US

Τι μέτρα θα πάρει η παραγωγή;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με πλέξιγκλας οι κριτές στο J2US

Το J2US επιστρέφει σε λίγο καιρό και για το λόγο αυτό, η παραγωγή θέλησε να πάρει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να αποφύγει όσο το δυνατόν περισσότερο, τον κίνδυνο μετάδοσης του κορωνοϊού, ανάμεσα στους συντελεστές του show, επιλέγοντας έτσι να τοποθετήσει μπροστά από την κριτική επιτροπή, πλέξιγκλας.

Μπορεί να καταφέραμε να δούμε μόνο ένα επεισόδιο από το δημοφιλές show του Open, μιας και μετά από λίγες μόνο μέρες ξεκίνησε η καραντίνα, με αποτέλεσμα τα γυρίσματα να διακοπούν προσωρινά μέχρις ότου περάσει η κρίση του κορωνοϊού.

Ο καιρός πέρασε ωστόσο και το J2US επιστρέφει δυναμικά στην ελληνική τηλεόραση, με ένα νέο show, το Σάββατο 2 Μαΐου. Ο Νίκος Κοκλώνης και όλη η παραγωγή της εκπομπής, φρόντισαν ώστε να γίνουν όλα με μεγάλη προσοχή και να αποφύγουν κριτές, παίκτες αλλά και όλοι όσοι συμμετέχουν στα γυρίσματα, να κολλήσουν τον ιό.

Πρώτα από όλα λοιπόν, έκαναν τεστ όλοι συντελεστές του show, κάτι που είδαμε και από στα story της Κόνι Μεταξά, ενώ από την άλλη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», αποφασίστηκε πως θα υπάρχει πλέξιγκλας μπροστά από την κριτική επιτροπή προκειμένου να μείνει ασφαλείς και να μην έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο.

Οι πρόβες ξεκίνησαν και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη επιστροφή του show του Open, το οποίο δεν μπορούμε να περιμένουμε!

Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για την επιστροφή του J2US

Μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το «Ευτυχείτε», ανακοινώθηκε πότε πρόκειται να ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα, αλλά και πότε πρόκειται να το παρακολουθήσει το κοινό μέσα από τις τηλεοπτικές του οθόνες.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του «Just the 2 of us», Νίκος Κοκλώνης μίλησε αποκλειστικά μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Ευχυχείτε», μέσω skype, για τον τρόπο με τον οποίο περνά τον χρόνο του στην καραντίνα και για το πότε θα ξεκινήσει το μουσικό show, καθώς και με ποιόν τρόπο θα διεξαχθούν τα γυρίσματα στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων κατά του κορωνοϊού.