Θα παραμιλάς με την έπαυλη της Kylie Jenner - Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Εκεί η καραντίνα είναι παιχνιδάκι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα παραμιλάς με την έπαυλη της Kylie Jenner - Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Είναι σίγουρο πως μόλις δεις κι εσύ τις φωτογραφίες από το εσωτερικό που βρήκαμε, από την έπαυλη στην οποία μένει η δισεκατομμυριούχος κόρη της οικογένειας των Kardashians, Kylie Jenner, θα παραμιλάς, και με το δίκιο σου μιας και είναι ένα σκέτο όνειρο.

H Kylie Jenner είναι το νεότερο και πλουσιότερο μέλος της δημοφιλούς οικογένειας, μιας και η περιουσία της σύμφωνα με το Forbes, ανέρχεται στο 1 δισεκατομμύριο, σε ηλικία 23 ετών.

Πολλοί μπορεί να θεωρήσετε ότι αυτά είναι χρήματα της οικογένειάς της, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι από τα 18 της, η Kylie Jenner έχει μπει για τα καλά στον χώρο των επιχειρήσεων και έχει τη δική της σειρά καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς, ενώ κυκλοφορεί πολλά προϊόντα και μαζί με τις αδερφές της.

Επιπλέον έχει ίσως τον πιο δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram, και μπορεί να δεχθεί έως και 100.000 δολάρια για να κάνει μία μόνο δημοσίευση, ωστόσο είδατε τις φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν χωρίς μακιγιάζ και παπούτσια;

Αυτή είναι η έπαυλη της Kylie Jenner

Τις τελευταίες μέρες λοιπόν, η Kylie Jenner έχει μπει κι αυτή σε καραντίνα και προσπαθεί να περάσει το χρόνο της όσο πιο δημιουργικά γίνεται. Μαζί με την κόρη της, Stormi, και την Ελληνοαμερικανίδα κολλητή της, Stacy, η Kylie Jenner βρίσκει καθημερινά τον τρόπο για να περάσει ευχάριστα ο χρόνος της τώρα που δεν μπορεί να βγει από το σπίτι.

Μένει λοιπόν μέσα στην τεράστια έπαυλή της, στην οποία περνάει τέλεια, αφού έχει έναν τεράστιο κήπο στον οποίο μπορεί να παίξει με την κόρη της, μία πισίνα τεραστίων διαστάσεων και βεράντα που θα ζήλευε ο οποιοσδήποτε.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε από τις φωτογραφίες, η καραντίνα σε αυτό το σπίτι δεν περνάει και τόσο δύσκολα.