Σμαράγδα Καρύδη: Το μήνυμα όλο νόημα και η φωτογραφία με τον... κολλητό της

Έπος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σμαράγδα Καρύδη: Το μήνυμα όλο νόημα και η φωτογραφία με τον... κολλητό της

Η Σμαράγδα Καρύδη με την δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να στείλει στους διαδικτυακούς της φίλους για ακόμα μία φορά, ένα μήνυμα όλο νόημα για την εποχή αυτή, ενώ στη φωτογραφία της, ποζάρει και ο κολλητός της.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι μία από τους πιο ενεργούς χρήστες των social media και γι΄αυτό το λόγο φροντίζει σχεδόν καθημερινά, να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή στο σπίτι μαζί με τον αγαπημένο της Θοδωρή Αθερίδη.

Από το πώς βάφει τα μαλλιά της στο Instagram, μέχρι το ποια είναι η αγαπημένη της γωνιά στο σπίτι της, η Σμαράγδα Καρύδη φροντίζει να "ταΐζει" το κοινό της με ένα σωρό πληροφορίες για τη ζωή της.

Πολλές φορές στις δημοσιεύσεις της, πρωταγωνιστής είναι ο πανέμορφο σκύλος της, Γιάννης, με τον οποίο φαίνεται πως είναι "αυτοκόλλητοι" και περνούν συνέχεια χρόνο μαζί.

Μία τέτοια δημοσίευση έκανε και σήμερα, για να υποδεχθεί την άνοιξη, παρέα πάντα με τον σκύλο της, ο οποίος δεν είχε μάλλον πολλή όρεξη για φωτογραφίες και κοιμόταν στον καναπέ.

«Γεια σου μωρή Άνοιξη! Πίσω μου στο βαθος παρατηρείται εαρινή κόπωση» σχολίασε στην ανάρτησή της στο Instagram.

Τι αποκάλυψε η Σμαράγδα Καρύδη για τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη;

Στη σχέση σου με τον Θοδωρή. Ισχύει αυτό που λένε ότι σε μία μακροχρόνια σχέση, όπως είνα η δική σας, από ένα σημείο και μετά φεύγει το ερωτικό στοιχείο και είναι κάπως σαν να «αδελφοποιείται» το ζευγάρι;

Μπορείς να «αδελφοποιηθείς» με τον άλλο χωρίς να χαθεί ο ερωτισμός, τουλάχιστον σε εμάς αυτό συμβαίνει. Είναι ωραίο να μπορείς να κρα­τάς ζωντανό το ερωτικό κομμάτι σε μια σχέση. Αλλιώς θυμίζει πάλη.

Αν χανόταν το ερωτικό στοιχείο, θα σκεφτόσουν ακόμη και τον χωρισμό;

Είναι σημαντικό το ερωτικό κομμάτι, αλλά υπάρ­χουν και όλα τα υπόλοιπα σε μια σχέση.

Και θεωρώ πως κάποιος που δεν καταλαβαίνει την αξία μου, είναι απλώς ηλίθιος. Αυτό πιστεύω για τον εαυτό μου. (γέλια)Εντωμεταξύ αν δεν έχετε δει το σπίτι τους και την μαγευτική του θέα πρέπει να το δείτε.

Η «κυρία του κυρίου» θα μπορούσες να είσαι; Γιατί δείχνεις αρκετά ανεξάρτητη και δυναμική για να παραχωρήσεις εύκολα τον πρώτο ρόλο, ακόμη και σε μια σχέση.

Όχι, θα μαράζωνα! Και ούτε μου αρέσουν οι κύ­ριοι που θέλουν την «κυρία του κυρίου». Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου αυτού του είδους οι άντρες. Μου φαίνονται βαρετοί!

Τον Θοδωρή τον τρολάρεις τώρα που έγινε παππούς;

Ο Θοδωρής έγινε πολύ μικρός πατέρας, άρα μοι­ραία θα γινόταν και μικρός παππούς. Ανέβασε κά­ποια στιγμή μια φωτογραφία στο instagram που ταΐζει το μωρό με το μπιμπερό και του σχολίασα από κάτω «Έλα στον παππού. Σ' αυτόν που τα 'χει όλα και μην κοιτάς αλλού», (γέλια)

Είναι ωραίο να έχεις ένα μωρό στο σπίτι;

Γενικά, τα μωράκια είναι όμορφα. Και αυτός είναι καλός. Είναι ένας γλύκας! Δεν τον έχω εγώ όμως στο σπίτι καθόλου. Στο σπίτι έχω έναν γάτο και έναν σκύλο, τον Φώτη και τον Γιάννη.