Χαμός στο πλατό του Happy Day - Έτρεχαν οι συνεργάτες της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στο πλατό του Happy Day - Έτρεχαν οι συνεργάτες της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Κανονικός χαμός επικράτησε σήμερα το πρωί λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή, στο πλατό του Happy Day, μιας και μία αργοπορία, έκανε τους συνεργάτες της Σταματίνας Τσιμτσιλή, να τρέχουν πανικόβλητοι, για να προλάβουν να τα έχουν όλα έτοιμα στην ώρα τους.

Καλά καλά δεν πρόλαβε να ξεκινήσει τη σημερινή της εκπομπή η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ανακοίνωσε ένα περιστατικό που σημειώθηκε λίγο πριν βγει στον αέρα και καλησπερίσει τους τηλεθεατές της.

Ξεκινώντας, έκανε λόγο για την άρση της καραντίνας και την επιστροφή στην κανονικότητα, λέγοντας πως μπορεί προς το παρόν να βαριόμαστε στο σπίτι ωστόσο είναι σίγουρο πως σε λίγο καιρό θα αναπολούμε αυτά τα χαλαρά πρωινά μιας και θα πρέπει να γυρίσουμε στις δουλειές μας.

Στη συνέχεια ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη που δεν περιμέναμε να ακούσουμε. Όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Χάρης Χριστόπουλος άργησε πολύ να έρθει στην εκπομπή, με αφορμή να μπει σχεδόν τελευταίος μέσα στο πλατό.

«Μπήκε με τα γυαλιά ηλίου, του βάζαμε μαντηλάκια, πούδρες, μικρόφωνα, έγινε ένας χαμός εδώ» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με σκοπό να εξηγήσει τι συνέβη όταν ήρθε ο Χάρης Χριστόπουλος στο στούντιο, ενώ χθες έριξε μια κανονική "βόμβα" στον αέρα της εκπομπής της.

Από τη μεριά του, ο φωτογράφος θέλησε να δικαιολογηθεί, λέγοντας πως βρήκε πάρα πολλή κίνηση στο Ποτάμι, ενώ είχε γίνει και ένα ατύχημα.

Χάρης Χριστόπουλος Happy Day

Η ατάκα που άφησε «κάγκελο» όλο το Happy Day

Μπορεί να μην κατάφερε να μπει στον διαγωνισμό ωστόσο η κυρία Γιώτα άφησε εποχή, και έτσι σήμερα, εμφανίστηκε στην εκπομπή Happy Day, με σκοπό να σχολιάσει τις πρόσφατες εξελίξεις από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να μάθει, ποιον παίκτη θεωρεί η κυρία Γιώτα πιο αντιπαθητικό μέσα στο σπίτι του MasterChef, με την απάντησή της να σοκάρει τους συντελεστές της εκπομπής, τόσο για το πρόσωπο που διάλεξε να αναφέρει, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκε.

Ο παίκτης που αντιπαθεί περισσότερο η κυρία Γιώτα

«Εσύ ποιον θεωρείς τον πιο αντιπαθή παίκτη» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στο πλαίσιο σχολιασμού της χθεσινής ομαδικής δοκιμασίας στο Κέντρο Πολιτισμού.

Η απάντηση της κυρίας Γιώτας ήταν όλα τα λεφτά μιας και αμέσως απάντησε στην παρουσιάστρια :«Τον Τζον. Πολύ μαλα…φέρνει», γεγονός που άφησε όλο το πλατό με στόμα ανοιχτό μιας και ο Τζον αποτελεί έναν από τους πιο ήσυχους χαρακτήρες του παιχνιδιού και σπάνια προκαλεί με τα σχόλια του.

«Γιώτα εννοείς ότι είναι πολύ μαλακός χαρακτήρας, δηλαδή δεν έχει πυγμή;», ρώτησε η έκπληκτη Σταματίνα Τσιμτσιλή, σε μια προσπάθεια να σώσει ότι μπορούσε.