«Υπήρξαν πολλές κακές στιγμές» - Ο Ασημινάκης σπάει την σιωπή του για την Ελένη Μενεγάκη

Γιατί αποχώρησε από την εκπομπή;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Υπήρξαν πολλές κακές στιγμές» - Ο Ασημινάκης σπάει την σιωπή του για την Ελένη Μενεγάκη

Για πρώτη φορά μετά από την απόφαση του να αποχωρήσει από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκης, ο επί 17 χρόνια φλορ μάνατζερ της, Γιώργος Ασημινάκης σπάει επιτέλους τη σιωπή του και μιλάει ανοιχτά για τους λόγους που τον ώθησαν στην πόρτα της εξόδου, ξεκαθαρίζοντας πως ανάμεσα στις καλές υπήρξαν αρκετές κακές στιγμές.

Σαν βόμβα έσκασε πριν από λίγες μέρες, η απόφαση του Γιώργου Ασημινάκη να φύγει μετά από 17 χρόνια από το πλευρό της Ελένης Μενεγάκης, με τον ίδιο να μη δημοσιοποιεί πολλά για τη συγκεκριμένη απόφασή του.

Ωστόσο σήμερα, μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», έγινε γνωστός ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε τελικά να φύγει από την εκπομπή ο φλορ μάνατζερ, ο οποίος πλέον δουλεύει στο J2US, ενώ από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αποχώρησε ακόμα μία συνεργάτιδά της.

«Επειδή υπήρξαν πολλές κακές στιγμές, προτίμησα να βάλω τον εαυτό μου πάνω από τους άλλους. Δεν είχα την υπομονή να το αντέξω για άλλη μια φορά και όταν με θίγουν προτιμάω να φεύγω» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, μιλώντας για την σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Ασημινάκης σχολίασε: «Την Ελένη την αγαπώ. Έχουμε ζήσει τις καλύτερες στιγμές μαζί. Είναι η μοναδική μου αγάπη, και η μοναδική αγάπη δεν ξεχνιέται έτσι απλά».

Τι συνέβη ακριβώς με την παραίτηση του Γιώργου Ασημινάκη

Όπως είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής "Έλα Χαμογέλα", της Σίσσυς Χρηστίδου στο Open, οι σχέσεις τους ήταν περίεργες από την αρχή της σεζόν οι οποίες με τον καιρό εντάθηκαν. Την Παρασκευή όμως πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, υπήρχε κάποιο τεχνικό πρόβλημα στο κοντρολ που έφερε την τριβή ανάμεσά τους. Στη συνέχεια οι τόνοι έπεσαν, με την Ελένη Μενεγάκη να μην επιθυμεί να δώσει συνέχεια στο θέμα. Ο Γιώργος Ασημινάκης όμως, πήγε στην παραγωγή της εκπομπής και υπέβαλλε την παραίτησή του.