Θα «μείνετε» με την άγνωστη φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου

Πόζαραν αγκαλιά με θέα το...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα «μείνετε» με την άγνωστη φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz, το οποίο λατρεύει τα ταξίδια. Πριν από λίγες ώρες μοιράστηκα μια φωτογραφία η οποία μέχρι χθες μας ήταν άγνωστη. Θα «μείνετε» με την απίστευτη θέα.

Το ζευγάρι το οποίο γνωρίστηκε μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor, έχει πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Και οι περισσότερες είναι με παραλίες και απίστευτα αξιοθέατα. Οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει μάλιστα, είναι άκρως εντυπωσιακές όλες.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τώρα που βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό και η ίδια στο σπίτι, έχει πιο συχνή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους. Σε καθημερινή βάση μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της στο σπίτι, αλλά και από τις βόλτες που κάνει για σωματική άσκηση.

Ωστόσο, πρόσφατα ξεκίνησε να μας δείχνει και μερικές φωτογραφίες από τα ταξίδια που έχουν πραγματοποιήσει μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Η πιο πρόσφατη που δημοσίευσε είναι από το ταξίδι τους στην Χαβάη.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανάρτησε μια φωτογραφία τους όπου πόζαραν μαζί με θέα ένα απίστευτο καταπράσινο τοπίο. «Σαν σήμερα στη Χαβάη!», έγραψε στη λεζάντα της πιο εντυπωσιακής ανάρτησης της.

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Βασάλος πέρασε μερικές δύσκολε στιγμές, καθώς έφυγε από την ζωή ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο από την οικογένεια του.

Δείτε ακόμη μερικές άγνωστες φωτογραφίες τους

Ηλιοκαμμένοι και πιο χαρούμενοι από ποτέ, Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη ταξιδεύουν στους δρόμους της Χαβάης και μας κάνουν όλους να ζηλέψουμε πολύ με τη φωτογραφία που ανέβασαν.

Το ζευγάρι πέρασε εκεί το περσινό του Πάσχα και αναπολεί με τις στιγμές που έζησαν που ήταν πάρα πολύ όμορφες, μιας και τώρα δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέβασε αυτές τις φωτογραφίες στο προφιλ της και αναπόλησε το περσινό τους ταξίδι και τον τρόπο που γιόρτασαν πέρυσι και οι δυο μαζί.

Δείτε τις αναρτήσεις της:

undefined

undefined