O Νίκος Κοκλώνης τα αποκαλύπτει όλα για το Just the 2 of Us - Οι αλλαγές που θα "κοστίσουν"

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
O Νίκος Κοκλώνης τα αποκαλύπτει όλα για το Just the 2 of Us - Οι αλλαγές που θα

O Νίκος Κοκλώνης τα αποκαλύπτει όλα για το Just the 2 of Us και την μεγάλη επιστροφή του σόου, που ακόμα δεν πρόλαβε να αρχίσει και έπρεπε να σταματήσει τα γυρίσματά του, λόγω πανδημίας. Ο ίδιος μίλησε για τις αλλαγές που θα "κοστίσουν" και τα νέα μέτρα που θα χρησιμοποιούν στο στούντιο.

Λίγο πριν την επιστροφή με το «Just the two of us», ο παρουσιαστής μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και στην εκπομπή του Star, «Στη Φωλιά των Κου Κου», όπου και θέλησε να μιλήσει για τα όσα μας περιμένουν από το κανάλι και από τον ίδιο.

Ο ίδιος μιλώντας για το σόου ανέφερε ότι δεν θα υπάρχει συνωστισμός, πως έκαναν όλοι tests, τόσο η παραγωγή, όσο και οι παίκτες ενώ θα τοποθετηθούν και πλέξι γκλας μεταξύ των κριτών. Παράλληλα, μίλησε για τις χρηματικές απολαβές και πώς αυτές αναδιαμορφώθηκαν αλλά και για την δικιά του καραντίνα, «Η καραντίνα είχε γυμναστική, φαγητό, instagram, tik tok και γέλιο. Έχω στείλει μόνο ένα μήνυμα, δεν έχω βγει καθόλου έξω. Είμαι 48 μέρες κλεισμένος κι έχω βγει μόνο μια φορά έξω». Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε εδώ ωστόσο και το παράπονο που είχε πριν λίγες ημέρες για την καραντίνα και τα όσα ανέφερε για την δικιά του νέα καθημερινότητα.

Οι αλλαγές που θα "κοστίσουν" στο Just the 2 of Us

Ο Νίκος Κοκλώνης και όλη η παραγωγή της εκπομπής, φρόντισαν ώστε να γίνουν όλα με μεγάλη προσοχή και να αποφύγουν κριτές, παίκτες αλλά και όλοι όσοι συμμετέχουν στα γυρίσματα, να κολλήσουν τον ιό.

Πρώτα από όλα λοιπόν, έκαναν τεστ όλοι συντελεστές του show, κάτι που είδαμε και από στα story της Κόνι Μεταξά, ενώ από την άλλη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», αποφασίστηκε πως θα υπάρχει πλέξιγκλας μπροστά από την κριτική επιτροπή προκειμένου να μείνει ασφαλείς και να μην έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο.

Οι πρόβες ξεκίνησαν και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη επιστροφή του show του Open, το οποίο δεν μπορούμε να περιμένουμε!