Πάγωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day - Το σχόλιο για τον Ιωαννίδη που σόκαρε

Δεν το πίστευε κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάγωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day - Το σχόλιο για τον Ιωαννίδη που σόκαρε

Πάγωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day με το σχόλιο για τον Πάνο Ιωαννίδη από την κυρία Γιώτα, πρώην παίκτρια του σόου μαγειρικής. Η ίδια έκανε μια δήλωση που σόκαρε τους πάντες στο πλατό.

Καλεσμένη μέσω skype στο Happy Day, η κυρία Γιώτα, που έχει αγαπήσει το κοινό του MasterChef, μίλησε για όλα, και ανάμεσα σε αυτά σχολίασε και κάτι φωτογραφίες του αγαπημένου κριτή.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε την κυρία Γιώτα για το παιχνίδι, «Εσύ ποιον θεωρείς τον πιο αντιπαθή παίκτη;». Και η κυρία Γιώτα απάντησε στον αέρα της εκπομπής, «Τον Τζον. Πολύ μ@λ@κ@ φέρνει»!

Η παρουσιάστρια ωστόσο δεν έμεινε εκεί, καθώς θέλησε να δείξει εικόνες από το TopChef που είχε πάρει μέρος ο Πάνος Ιωαννίδης, όταν ήταν 35 χρονών. Τότε ήταν που η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε το λάθος να ρωτήσει την κυρία Γιώτα πώς της φάνηκε ο Πάνος Ιωαννίδης, με εκείνη να απαντά, «Ο Πάνος; Πάρα πολύ χάλια…»!

Χαμός επικράτησε στο πλατό του Happy Day και χτες

Καλά καλά δεν πρόλαβε να ξεκινήσει την εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ανακοίνωσε ένα περιστατικό που σημειώθηκε λίγο πριν βγει στον αέρα και καλησπερίσει τους τηλεθεατές της.

Ξεκινώντας, έκανε λόγο για την άρση της καραντίνας και την επιστροφή στην κανονικότητα, λέγοντας πως μπορεί προς το παρόν να βαριόμαστε στο σπίτι ωστόσο είναι σίγουρο πως σε λίγο καιρό θα αναπολούμε αυτά τα χαλαρά πρωινά μιας και θα πρέπει να γυρίσουμε στις δουλειές μας.

Στη συνέχεια ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη που δεν περιμέναμε να ακούσουμε. Όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Χάρης Χριστόπουλος άργησε πολύ να έρθει στην εκπομπή, με αφορμή να μπει σχεδόν τελευταίος μέσα στο πλατό.

«Μπήκε με τα γυαλιά ηλίου, του βάζαμε μαντηλάκια, πούδρες, μικρόφωνα, έγινε ένας χαμός εδώ» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με σκοπό να εξηγήσει τι συνέβη όταν ήρθε ο Χάρης Χριστόπουλος στο στούντιο, ενώ χθες έριξε μια κανονική "βόμβα" στον αέρα της εκπομπής της.

Από τη μεριά του, ο φωτογράφος θέλησε να δικαιολογηθεί, λέγοντας πως βρήκε πάρα πολλή κίνηση στο Ποτάμι, ενώ είχε γίνει και ένα ατύχημα.

Χάρης Χριστόπουλος Happy Day