Σημαδεμένος στο λαιμό ο Νίκος Μουτσινάς - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Το βλέπετε κι εσείς για πιπιλιά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σημαδεμένος στο λαιμό ο Νίκος Μουτσινάς - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Μια φωτογραφία ήρθε στο φως της δημοσιότητας με ένα σημάδι στο λαιμό του Νίκου Μουτσινά. Συγκεκριμένα, στο λογαριασμό της η Soula Glamorous ανάρτησε σε ένα από τα instastories της ένα στιγμιότυπο από την εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» όπου φαίνεται καθαρά πως ο παρουσιαστής είναι... σημαδεμένος στο λαιμό του. Είναι πιπιλιά η όχι;

Μάλιστα, έκανε και χιούμορ με το συγκεκριμένο γεγονός, αφού έγραψε στην ανάρτηση της «Όπα! Καλό Μεσημεράκι! Επειδή μου τι στείλατε 10-20 κολλητές, ναι εγώ του την έκανα. Σόρρυ Βάνια… Α ρε, λυσσάρα είμαι…».

Αυτή η είδηση ωστόσο, δεν γινόταν να μην σχολιαστεί.Το πρωί της Τετάρτης η Φαίη Σκορδά με την ομάδα της πρόβαλλαν την συγκεκριμένη ανάρτηση στον αέρα και θέλησαν να αποκαταστήσουν την αλήθεια για την πιπιλιά του Νίκου Μουτσινά.

Η παρουσιάστρια έσπευσε να πει στον αέρα της εκπομπής η κοκκινίλα που είχε στο λαιμό του δνε είναι πιπιλιά, αλλά ένα σημάδι που έχει. «Εγώ γνωρίζω πάντως ότι είναι ένα σημάδι που έχει ο Νίκος… Δεν ξέρω αν είναι εκ γενετής… Άρα κανένα σημάδι του έρωτα…» , είπε συγκεκριμένα.

Νίκος Μουτσινάς πιπιλιά

Πριν μερικές ημέρες ωστόσο να σημειώσουμε, πως έσκασαν πολλές άσχημα νέα για τον παρουσιαστή της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι».

Την ημέρα που βγήκε η φωτογραφία με τον... σημαδεμένο Νίκο Μουτσινά, εκείνος έκανε χαμό στην εκπομπή του

Σοκ έπαθε ο Νίκος Μουτσινάς με την διαδικτυακή του καλεσμένη σήμερα στο Καλό Μεσημεράκι που δεν ήταν άλλη από την Μαρία Σολωμού. Τι συνέβη και αιφνιδιάστηκε ο γνωστός παρουσιαστής;

Ειδικότερα ο Νίκος Μουστινάς έκανε σύνδεση μέσω Skype με την Μαρία Σολωμού. Άλλωστε αυτές τις ημέρες όλες οι εκπομπές "υποδέχονται" έτσι τους καλεσμένους τους λόγω και του κορωνοϊού. Ωστόσο αυτό που έγινε σίγουρα δεν το περίμενε. "Μαρία βγες από την ντουλάπα... είσαι γυμνή;" θα ακούσετε τον Νίκο Μουτσινά να λέει στην ηθοποιό που τον ξάφνιασε.

Αυτό που συνέβη είναι ότι η ίδια εκείνη την ώρα δοκίμαζε όπως είπε μαγιό με την εκπομπή να την πιάνει στα πράσα. Η όμορφη ηθοποιός εμφανίστηκε δε με ένα λευκό μακρύ πουκάμισο και ο γνωστός παρουσιαστής έμεινε κόκαλο.

Να πούμε βέβαια ότι ο Νίκος Μουτσινάς είναι μαθημένος από τα απρόοπτα καθώς και ο Θοδωρής Μαραντίνης τον άφησε επίσης σέκο με αυτό που έκανε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ορίστε και το βίντεο με τα όσα είπε η Μαρία Σολωμου