J2US: Άρχισαν τα «όργανα» - Ο Σταμάτης Φασουλής είπε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αγενέστατη

Έρχεται το Σάββατο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2US: Άρχισαν τα «όργανα» - Ο Σταμάτης Φασουλής είπε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αγενέστατη

Δεν πρόλαβε καλά καλά να επιστρέψει το J2US και ήδη άρχισαν τα «όργανα», μιας και όπως έγινε γνωστό μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε μία αντιπαράθεση με τον Σταμάτη Φασουλή ο οποίος την αποκάλεσε αγενέστατη.

Το J2US επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το Σάββατο 2 Μαΐου και ειλικρινά δεν μπορούμε να περιμένουμε για να δούμε τις νέες εμφανίσεις των ζευγαριών κάτω από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες όπως αυτές που βιώνουμε με τον κορωνοϊό.

Ένα περιστατικό θα έρθει ωστόσο να ταράξει για λίγο τα νερά στην εκπομπή του Open, μιας και όπως έγινε γνωστό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Σταμάτη Φασουλή, θα έχουν μία λογομαχία κατά την διάρκεια της κριτικής της, ενώ η επιτροπή, θα βρίσκεται πίσω από πλέξιγκλας.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Κωνσταντίνος Ντάφλος κατά τη διάρκεια του γυρίσματος του “Just the two of us” και της κριτικής που ασκήθηκε στην παρουσιάστρια μετά την εμφάνισή της, ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε για εκείνο το περιστατικό και της είπε πως ήταν αγενέστατη και αυτό που έκανε ήταν απαράδεκτο και δεν διακόπτουμε κάποιον που κάνει δηλώσεις.

Αυτό το ζευγάρι αποχωρεί στο επεισόδιο του Σαββάτου

Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της, προέβησαν σήμερα σε μία αποκάλυψη σχετικά με το ζευγάρι που θα αφήσει νωρίς τον διαγωνισμό, μιας και στο πρώτο επεισόδιο δεν είδαμε κάποια αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, αποχωρεί η Χριστίνα Παππά με τον Κωνσταντίνο Φραντζή, οι οποίοι μέσα από την εμφάνισή τους κατάφεραν να γίνουν viral, έχοντας ερμηνεύσει το τραγούδι, "loquita" της Ελένης Φουρέιρα, με το βίντεό τους να παίζει κυριολεκτικά παντού.

Το ζευγάρι θα συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία στο σύνολο, αφού το 50% προέρχεται από το κοινό και το υπόλοιπο 50% από την κριτική επιτροπή.