Ρένος Ρώτας: Τον "τσάκωσε" ο φακός με κολάν και γάντια

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρένος Ρώτας: Τον

Ο Ρένος Ρώτας δείχνει να έχει μπουχτίσει στο σπίτι του και έτσι αποφασίζει να βγει για λίγο από την καραντίνα και να κάνει την γυμναστική του, τρέχοντας στους δρόμους με το κολάν του, και φορώντας πάντα γάντια για να είναι προστατευμένος από τον ιό.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει πολύ αυστηρό πρόγραμμα στη γυμναστική του και έτσι δεν μπορεί να αφήσει την κρίση του κορωνοϊού να τον κρατήσει πίσω και να τον βγάλει από τη ρουτίνα του.

Αφού λοιπόν τα γυμναστήρια είναι προς το παρόν κλειστά και δεν μπορεί να βρεθεί εκεί για να κάνει την προπόνησή του, ο Ρένος αποφάσισε να βγει να τρέξει για λίγο στους δρόμους της Αγίας Παρασκευής, γύρω από το πατρικό του σπίτι που βρίσκεται στην περιοχή.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τον "συνέλαβε" στην συγκεκριμένη μετακίνησή του, κατά την οποία επέλεξε να βάλει ένα κολάν γυμναστικής και χειρουργικά γάντια για να είναι σίγουρος ότι δε θα έχει κανένα πρόβλημα με τον κορωνοϊό, ενώ έτρεξε μόνος του χωρίς να έχει μαζί του παρέα, ενώ τη γυμναστική της έκανε και η Δέσποινα Βανδή.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν χθες, 28 Απριλίου:

Ρένος Ρώτας κολάν
Ρένος Ρώτας Αγία Παρασκευή

Το απίστευτο σκηνικό με τον Ρένο Ρώτα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Αναστάτωση επικράτησε στο πλατό της εκπομπής «Ευτυχείτε» με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Ρένος Ρώτας και με την αντίδραση του όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος για τον χωρισμό του από την Κλέλια Ανδριολάτου.

Ο ηθοποιός ενοχλημένος έκανε παρατήρηση στον δημοσιογράφο για τις ερωτήσεις που του έκανε, «Ρε δεν ντρέπεσαι; Δεν ντρέπεσαι; Τώρα θα με πάρει η Κλέλια θα με κατσαδιάσει!».

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε on air «Εγώ ούτε τον Ρένο Ρώτα ξέρω, ούτε την Κλέλια Ανδριολάτου, ούτε ξέρω που παίζει! Δεν θέλω να ρωτήσω τίποτα άλλο για αυτό το θέμα γιατί μου είναι παντελώς αδιάφορο! Μπαίνω πολλές φορές στα sites και διαβάζω, “Η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Ρένος Ρώτας χώρισαν!”. Τόσο μεγάλος ντόρος για το τίποτα».