Σοκαρισμένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Δείτε τι έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο πρόσωπό του

Αδιανόητη η εικόνα του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκαρισμένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Δείτε τι έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο πρόσωπό του

Μόλις είδε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την αλλαγή που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο πρόσωπό του, σοκαρίστηκε κανονικά και όχι άδικα, μιας και έγινε κανονικά άλλος άνθρωπος. Δείτε κι εσείς την εικόνα που ανέβασε, και θα καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε.

Η καραντίνα φαίνεται πως έχει «χτυπήσει» για τα καλά την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, μιας και οι δυο τους προσπαθούν καθημερινά να βρουν ευφάνταστους τρόπους για να περάσουν τον χρόνο τους στο σπίτι.

Έτσι μερικές φορές μπορεί να θελήσουν να κάνουν κάτι κάπως ακραίο, όπως η αλλαγή που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο πρόσωπό του. Ο γνωστός παρουσιαστής εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως τα κομμωτήρια είναι κλειστά και έτσι πειραματίστηκε για λίγο πάνω στο μούσι του, το οποίο και αφαίρεσε εντελώς.

Η ιστορία ωστόσο δεν τελειώνει εκεί, αφού ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος πριν από λίγες μέρες έχασε τη γιαγιά του, αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παραπέρα και άφησε μουστάκι. Ναι καλά διαβάσατε, μουστάκι!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ωστόσο έδειξε να συμφωνεί με την κίνησή αυτή όπως έκανε γνωστό μέσα από το insta story που ανέβασε.

Κωνσταντίνος Βασάλος μουστάκι

Τα λόγια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τη γιαγιά του Κωνσταντίνου Βασάλου

"Ναι ήταν ένα δυσάρεστο. Ήταν αγαπημένη πολύ γιαγιά ο Κωνσταντίνος είχε περάσει πολλά χρόνια μαζί της. Δυστυχώς δεν υπάρχει πια στη ζωή, η ζωή συνεχίζεται και κοιτάμε μπροστά."

Ωστόσο, αναφέρθηκε και στο τι θα κάνει όταν βγει από την καραντίνα, στο πως περνάει την ερωτική της καραντίνα με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο αλλά και στο επαγγελματικό της μέλλον:

"Όταν βγούμε από καραντίνα θέλω πάρα πολύ να δω τις φίλες μου να αγκαλιαστούμε να φιληθούμε."

Όταν θέλει ο καθένας να απομονωθεί βρίσκει τον χώρο του και τον χρόνο του. Κάνουμε γυμναστική στο σπίτι με κάτι βαράκια, έναν διάδρομο και με ότι μπορούμε. Σηκώνουμε καναπέδες. Για τη νέα σεζόν δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε θα δούμε. Μου έγινε πρόταση να κάνω εκπομπή σαν παρουσιάστρια, ένα παιχνίδι, αλλά ήταν κάτι που δεν προχώρησε."