Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη για το κράξιμο στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Τι έγραψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη για το κράξιμο στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Η απάντηση της Ιωάννα Τούνη για το κράξιμο στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Τι απαντά η καλλονή, σε όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του Open για εκείνη για ακόμη μια φορά;

Σπάει» την καραντίνα η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Ιωάννα Τούνη και κάνει βόλτες στην επιχείρησή της - βιοτεχνία που ράβει μαγιό - χωρίς μάσκα και γάντια ήταν τα σχόλια στο απόσπασμα που προβλήθηκε.

Η εκπομπή σχολίασε πως η Ιωάννα πηγαίνει από εδώ και από εκεί και κυρίως στην επιχείρηση της, χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, γεγονός που την ενόχλησε.

Δείτε όσα είπαν στην εκπομπή:

H ίδια θέλησε να απαντήσει στα σχόλια τους χωρίς, ωστόσο να δώσει μεγάλη έκταση στο θέμα. Δείτε τις αναρτήσεις της:

 Ιωάννα Τούνη κράξιμο

 Ιωάννα Τούνη κράξιμο Κατερίνα Καινούργιου

Τις προάλλες, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα φανταστικό βίντεο στο TikTok για τα κιλά που έχει πάρει στην καραντίνα.

Ωστόσο εκτός από το κράξιμο θα πρέπει να δείτε και αυτό το βίντεο της Ιωάννας

Κανονική παράκρουση έχει πάθει το TikTok από την στιγμή που η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok το συγκεκριμένο βίντεο και όχι άδικα αφού είναι για ακόμα μία φορά απολαυστικό το περιεχόμενό του.

Η Ιωάννα Τούνη έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram στην Ελλάδα, ωστόσο πλέον δείχνει πως επεκτείνεται και σε άλλα social media, όπως το TikTok το οποίο χωρίς αμφιβολία, αποτελεί το νούμερο ένα trend της εποχής.

Η πανέμορφη Θεσσαλονικιά, φροντίζει να ανεβάζει στον λογαριασμό της ένα σωρό χιουμοριστικά βίντεο, τα οποία είναι πραγματικά απολαυστικά και με το που δημοσιευθούν προκαλούν φρενίτιδα στους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι την ακολουθούν πιστά.

Το βίντεο αυτό κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 980.000 προβολές, αριθμό πραγματικά εξωπραγματικό, για ένα μέσο που δεν είναι ακόμα τόσο διαδεδομένο όσο το Instagram ή το Facebook.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε!