Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σία Κοσιώνη για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε - "Με έχει πληγώσει πιο πολύ..."

Τι είπε στον Νίκο Μουτσινά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σία Κοσιώνη για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε  -

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σία Κοσιώνη για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και συνεχίζουν ακόμα λόγω της καραντίνας, καθώς όπως αποκάλυψε "την έχει πληγώσει πιο πολύ ότι δεν έχουμε επαφές", καθώς είναι τέτοιος άνθρωπος.

Καλό Μεσημεράκι Karantina Edition Tο πλατό μεταμορφώνεται σε σπίτι, και έχουμε κάθε λόγο να λέμε «Καλό Μεσημεράκι» μέσα από τον ΣΚΑΪ. Ο Νίκος Μουτσινάς έχει "μελετήσει" την καραντίνα, και θα μας κάνει να τη δούμε με άλλο μάτι. Αστείρευτο χιούμορ, από το stand up και την Χρυσή τηλεόραση, μέχρι τη στήλη #agapimenemouniko. Καλεσμένοι (μέσω Skype), και πολλές εκπλήξεις που θα μας φέρουν κοντά παρά την απόσταση. Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, μίλησε για όλα.

Η Σία Κοσιώνη αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, ιδίως το πρώτο διάστημα ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει και τις στιγμές με τον γιο της, οπού γυρνώντας στο σπίτι έπρεπε να ακολουθήσει μια διαδικασία απολύμανσης μέχρι να τον πάρει την αγκαλιά για να είναι ασφαλής.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σιας Κοσιώνη

«Η απόσταση είναι αυτό που με έχει πληγώσει πιο πολύ αυτό το διάστημα», εξομολογήθηκε η Σία, διευκρινίζοντας ότι είναι άνθρωπος της επαφής. «Συνειδητοποιήσαμε όλοι αυτή την περίοδο τι είναι σημαντικό και ποιοι», παραδέχτηκε στη συνέχεια.

Αμέσως μετά, μίλησε για τον γιο της Δήμο με τον οποίο έκανε βόλτες κάθε πρωί, αλλά δεν έβλεπε τα βράδια. Εκτός από τα όσα είπε εκείνη δείτε και την ανακοίνωση του καναλιού για την δημοσιογράφο, που έσκασε χθες.

Δείτε όσα είπε: