Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ για την Σια Κοσιωνη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ για την Σια Κοσιωνη

Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ για την Σια Κοσιωνη. Τι συνέβη και τι είναι αυτό που έκανε γνωστό πριν λίγη ώρα το κανάλι του Φαλήρου; Τι θα αλλάξει αυτό το Σαββατοκύριακο και ποιος ο ρόλος της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων,

Κυριακή 03/05

το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

  • 21:30 ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (Σήμανση 8) Mε τη Σία Κοσιώνη
  • 23:45 ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΑΝ

Σημείωση: Η προγραμματισμένη ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ δε θα μεταδοθεί.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ

Ο ΣΚΑΪ σε μια ξεχωριστή βραδιά με παρουσιάστρια τη Σία Κοσιώνη τιμά τους ήρωες πίσω από τις μάσκες, πίσω από τις στολές. Είναι η ώρα για το δικό μας ευχαριστώ στους ανθρώπους εκείνους που απέδειξαν τι σημαίνει αλληλεγγύη, ηθική τη στιγμή που η κοινωνία το είχε ανάγκη.

Σπουδαίοι Έλληνες και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, αθλητές, διανοούμενοι λένε με τον δικό τους τρόπο ένα μεγάλο ευχαριστώ στους νέους ήρωες μας. Δείτε εδώ και την δημοσιογράφο όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Εκτός από την ανακοίνωση δείτε και το μήνυμα της Σίας Κοσιώνη για το ΣΚΑΙ

Με τις πρόσφατες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον κόσμο λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, η Σία Κοσιώνη θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, να στείλει ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα εκ μέρους του ΣΚΑΙ.

Η αγαπημένη δημοσιογράφος εμφανίζεται καθημερινά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με σκοπό να ενημερώσει τους τηλεθεατές της για τις νέες εξελίξεις γύρω από το θέμα του κορωνοϊού που έχει πλήξει τόσο τη χώρα μας, όσο και τον υπόλοιπο πλανήτη.

Η ανάγκη του κόσμου για ενημέρωση, στις δύσκολες αυτές στιγμές που ζούμε, έχει στρέψει το ενδιαφέρον από τις ψυχαγωγικές εκπομπές στις ενημερωτικές αλλά και στα δελτία ειδήσεων, και γι' αυτό το λόγο, η Σία Κοσιώνη θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ, ενώ τις προάλλες είχε κάνει μέσα από το προφίλ της και μία ανακοίνωση για το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, εκ μέρους του καναλιού της, η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τον Γολγοθά που ανεβαίνουμε όλοι λόγω του επικίνδυνου ιού που σαρώνει, ενώ ευχαρίστησε με τη σειρά της τους τηλεθεατές, που δείχνουν εμπιστοσύνη στο ΣΚΑΙ, ο οποίος με τη σειρά του δουλεύει σκληρά για να έχει όλα τα νέα.

Παράλληλα, η Σία Κοσιώνη έκανε και μία αναφορά σε αυτή την ιδιαίτερη Μεγάλη Εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα και ευχήθηκε καλό πάσχα σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από μία φωτογραφία της από το στούντιο

«Ξημέρωσε μια διαφορετική Μεγάλη Εβδομάδα. Φέτος μάς βρίσκει όλους αντιμέτωπους με έναν κοινό Γολγοθά. Θα τον ανέβουμε όμως και αυτόν. Και μετά θα αρχίσει η κατηφόρα. Έτσι είναι πάντα. Μέχρι τότε εδώ στον ΣΚΑΙ προετοιμαζόμαστε για ένα ακόμη δελτίο σε καιρούς σκληρούς. Αλλά η δική σας εμπιστοσύνη και αγάπη μάς δίνει κάθε μέρα δύναμη. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο. #holyweek #easter #coronavirus #pandemia #working #thankyou».