Τσακίζει "κόκαλα" ο Νίκος Μουτσινάς: "Δεν έχει μεριμνήσει κάποιος γι’ αυτούς..."

Ανατριχιάζουν τα λόγια του παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τσακίζει

Τσακίζει "κόκαλα" ο Νίκος Μουτσινάς "Δεν έχει μεριμνήσει κάποιος γι’ αυτούς το πώς θα περάσουν και πότε θα ανοίξουν τα θέατρα και πώς θα γίνουν συναυλίες. Είναι ηλεκτρολόγοι, είναι ηχολήπτες, είναι πολύς ο κόσμος» είπε ο παρουσιαστής για τα νέα μέτρα.

Την ανάγκη να μιλήσει για τους συναδέλφους ηθοποιούς, αλλά και τραγουδιστές, τους καλλιτέχνες γενικότερα, που περνούν δύσκολα αυτό το διάστημα, λόγω των μέτρων της κυβέρνησης, ένιωσε ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής του.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε, και στους συντελεστές των παραστάσεων και των συναυλιών, όπως είναι οι τεχνικοί, οι οποίοι αντιμετωπίζουν και εκείνοι δυσκολίες, και ευχήθηκε να μεριμνήσει η Πολιτεία και γι’ αυτούς.

Όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς

«Χθες, με το διάγγελμα που έκανε ο Πρωθυπουργός, μίλησε για τους καλλιτέχνες γενικότερα, ότι η τέχνη θα πέσει για ύπνο για λίγο, εγώ αυτό κατάλαβα. Οπότε, νομίζω πως αυτό θα ήταν πολύ ωραίο να το ξανασκεφτούμε με κάποιο τρόπο, δεν ξέρω ποιος είναι ο τρόπος.

Νίκος Μουτσινάς τσακίζει κόκαλα

Είναι πάρα πολλοί οι καλλιτέχνες, τραγουδιστές, ηθοποιοί, χορευτές, που δεν έχει μεριμνήσει κάποιος γι’ αυτούς το πώς θα περάσουν και πότε θα ανοίξουν τα θέατρα και πώς θα γίνουν συναυλίες. Είναι ηλεκτρολόγοι, είναι ηχολήπτες, είναι πολύς ο κόσμος.

Θα ήταν πολύ ωραίο τώρα που έχουν μπει τα πράγματα σε μια σειρά και κάπως τα έχετε κουμαντάρει εκεί πάρα πολύ ωραία, συγχαρητήρια, λίγο να σκεφτείτε πώς θα μπορέσετε να ασχοληθείτε και με αυτή την ομάδα, που είναι πολύ σημαντική γιατί η τέχνη δεν πέφτει ποτέ και μόνο ανυψώνει. Σκεφτείτε το», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Να πούμε βέβαια ότι ο Νίκος Μουτσινάς είναι μαθημένος από τα απρόοπτα καθώς και ο Θοδωρής Μαραντίνης τον άφησε επίσης σέκο με αυτό που έκανε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.