Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει στην καραντίνα πιο αδύνατη από ποτέ

Η καραντίνα της έκανε καλό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει στην καραντίνα πιο αδύνατη από ποτέ

Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει στην καραντίνα πιο αδύνατη από ποτέ. Η ίδια μένει σπίτι και γυμνάζεται και φροντίζει τον εαυτό της για να διατηρείται σε φόρμα και να μην χάνει την σιλουέτα της όσο δεν βγαίνει από αυτό.

Η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς ο κορωνοϊός έχει κάνει την εμφάνιση του και η κυβέρνηση έχει αρχίσει να λαμβάνει έκτακτα μέτρα για να προστατεύσει τους πολίτες από αυτό.

Όπως είναι αναμενόμενο όλοι ανησυχούμε για αυτό και παίρνουμε τα μέτρα μας κυρίως για τις ευπαθείς ομάδες που είναι τα παιδιά και οι παππούδες.

Η Δούκισσα Νομικού είναι καθημερινή χρήστης των social media και επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω διάφορων αναρτήσεων. Βέβαια, κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που κάνει μικρές αποκαλύψεις για το τι συμβαίνει πλέον λόγω καραντίνας στο σπίτι. Ενώ, μια φωτογραφία της που δημοσίευσε "πρόδωσε" από πίσω το σύζυγο της.

Αυτή την φορά ανέβασε μια φωτογραφία που κάνει γυμναστική και είναι πιο αδύνατη από ποτέ. Η ίδια πόζαρε χαμογελαστή και ευδιάθετη στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση της:

Δούκισσα Νομικού καραντίνα αδύνατη

H ίδια ωστόσο κάνει και αποκαλύψεις που συγκεκριμένα, αφορούν τα παιδιά της και το πρόγραμμα που έχει φτιάξει η ίδια για να είναι όλα σε τάξη. Δηλαδή, πότε θα ξυπνήσουν τα παιδιά, πότε θα φάνε κλπ. Μάλιστα, θα βοηθήσει πολλές μανούλες.

Λίγο πριν η Δούκισσα Νομικού έκανε και μια ανακοίνωση

Πριν από λίγη ώρα "έσκασε" μία διαφορετική ανακοίνωση από την Δούκισσα Νομικού, η οποία έφερε μεγάλη ευχαρίστηση στους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι παρακολουθούν καθημερινά το πώς περνάει τη μέρα της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια προσπαθεί καθημερινά να βρει δραστηριότητες με τις οποίες μπορεί να καταπιαστεί και να αξιοποιήσει το χρόνο της όσο καλύτερα γίνεται για να μη βαρεθεί ούτε λεπτό.

Ένα από τα χόμπι που φαίνεται να έχουν υιοθετήσει πολλοί celebrities είναι το Tik Tok το οποίο δίνει και παίρνει στα story του Instagram, με όλη την Ελλάδα να έχει να ανεβάσει από ένα βιντεάκι στο οποίο μαγειρεύει, χορεύει ή υποδύεται κάποιο χαρακτήρα από αγαπημένη ελληνική σειρά.

Μέλος αυτής της οικογένειας του Tik Tok έγινε πλέον και η Δούκισσα Νομικού, η οποία θέλησε να μοιραστεί την είδηση με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ενώ είδατε τι έκπληξη έκανε στον γιο της Σάββα;

Δούκισσα Νομικού tik tok

Μάλιστα δε δίστασε να ανεβάσει ήδη το πρώτο της βίντεο στο οποίο χορεύει στους ρυθμούς της Σακίρα με μία μάσκα προσώπου.

Δούκισσα Νομικού ανακοίνωση