Έξαλλος ο Snik: «Γλιτσες! Πάρτε μου μια π...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έξαλλος ο Snik: «Γλιτσες! Πάρτε μου μια π...»

Έξαλλος ο Snik στο Instagram, καθώς έγραψε «γλίτσες! Πάρτε μου μια πίπ@». Για ποιον χτυπάνε οι "καμπάνες" στην ανάρτηση του γνωστού ράπερ; Και τι τον ανάγκασε να ξεφύγει έτσι στην φωτογραφία που ανέβασε.

Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο Snik απόψε, καθώς με μια ανάρτηση του πέταξε τα βέλη του προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο ράπερ φαίνεται πως άκουσε κάποια σχόλια για αυτά που ανεβάζει με αποτέλεσμα να ξεσπάσει και να πει σε όποιον δεν θέλει να μην κοιτάει το προφιλ του.

«Γλίτσες που προσπαθείτε να πάρετε κανένα views στα blog σας που τα βλέπουνε 10 άτομα, αν δεν σας αρέσει το lifestyle μου ή το τι ποστάρω μπορείτε απλά να μην τα βλέπετε. Υ.Γ. πάρτε μου μια πίπ@» έγραψε στην ανάρτηση του.

Δείτε την ανάρτηση του:

Έξαλλος Snik γλίτσες

Δείτε εδώ και μια ευχάριστη ανακοίνωση που έκανε πριν λίγες ημέρες.

Νωρίτερα είχε ανεβάσει ένα βίντεο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik, πλέον να μην κρύβουν την σχέση τους, ωστόσο δεν κάνουν κοινές αναρτήσεις στα social media, αφού προσπαθούν όσο μπορούν να την προστατεύουν από τα σχόλια των εκπομπών. Ωστόσο, χθες το βράδυ το μοντέλο δημοσίευσε ένα βίντεο κάνοντας tag τον ράπερ και εκείνος με την σειρά του το έκανε repost.

Το ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες ζει έναν όμορφο έρωτα, ενώ από την αρχή σχεδόν της σχέσης τους πήραν την απόφαση να μείνουν μαζί. Μάλιστα, τις ημέρες της καραντίνας τις περνάνε μαζί και όπως φαίνεται το διασκεδάζουν και δεν αφήνουν να περάσει λεπτό χωρίς να το αξιοποιήσουν.

Τόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όσο και ο Snik κάνουν διάφορες αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους από την καθημερινότητα τους. Το μοντέλο μας δείχνει πως περνάει την ώρα της μέσα στο σπίτι, ενώ όπως έχουμε δει ο ράπερ τραγουδιστής δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βρεθεί και στο στούντιο για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Χθες ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας έπιασε... απροετοίμαστους, αφού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βιντεάκι, όπου είχε βάλει στο πρόσωπο της το φίλτρο που έχει ο Snik. Μάλιστα, έκανε ένα απίστευτο σχόλιο γράφοντας στην ανάρτηση της πως... ξεβάφει.

Ο Snik με την σειρά του δεν δίστασε να το αναρτήσεις και εκείνος στον λογαριασμό του στο Instagram.

Αυτό είναι το στιγμιότυπο του βίντεο

Snik βίντεο Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μοναδική ουσιαστικά... ανάρτηση στα social media. Πριν από μερικούς μήνες ο ράπερ είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια κοινή τους φωτογραφία από ένα ταξίδι τους. Μάλιστα, από την ημέρα που την δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, ήταν τότε που φούντωσαν ακόμη περισσότερο οι φήμες που είχαν ξεσπάσει πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου περιμένει το πρώτο τους παιδάκι. Δείτε τα απίστευτα σχόλια που είχαν γίνει στο Happy Day.

TAGS