Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Στη δημοσιότητα άγνωστες φωτογραφίες από το κρυφό γάμο τους

Τις δημοσίευσαν για πρώτη φορά και «τρέλαναν» το Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάσω Λασκαράκη  - Λευτέρης Σουλτάτος: Στη δημοσιότητα άγνωστες φωτογραφίες από το κρυφό γάμο τους

Δυο άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο τους έβγαλαν στην δημοσιότητα για πρώτη φορά η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με κρυφό θρησκευτικό πριν έναν χρόνο και χθες, γιόρτασε την πρώτη επέτειο του.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος εδώ και αρκετά χρόνια ζουν έναν όμορφο έρωτα, τον οποίο προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να προστατεύσουν τη σχέση τους. Ωστόσο, δεν την έχουν κρύψει λεπτό και συχνές έως καθημερινές είναι οι κοινές αναρτήσεις τους στα social media.

Χθες, το ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη επέτειο του γάμου τους και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram μερικές κοινές αναρτήσεις, όπου αποκάλυψε πως την γιόρτασαν στο σπίτι, λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας για τον κορωνοϊό.

Ενώ και οι δυο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς δημοσίευσαν μερικές φωτογραφίες άγνωστες μέχρι σήμερα για εμάς από τον ρομαντικό γάμο τους.

«29/4/2019 και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα ... σαν σήμερα . Άντε και στα εκατό ! Δεν την φανταζόμουν έτσι την επέτειο μας ... @vasolaskaraki Ευχαριστούμε @ritsapapakaliati @lenials άντε και του χρόνου reunion party . Party loaded...», έγραψε ο Λευτέρης Σουλτάτος στην ανάρτηση του.

Ενώ στην δική της ανάρτηση η Βάσω Λασκαράκη έγραψε: «29/4/2019 Our trip to happiness Χρόνια πολλά αγάπη μου ...να τα εκατοστήσουμε... στα καλύτερα που έρχονται ....με γέλια με αγάπη με χαρές με χιούμορ με εσένα πάντα εκεί.... #mylove #happyanniversary @lefteris.soultatos»

Το εντυπωσιακό νυφικό που φορούσε η Βάσω Λασκαράκη στον γάμο με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Στο γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο η Βάσω Λασκαράκη έμοιαζε με νεράιδα. Το νυφικό που φόρεσε, είχε τούλι και τον ένα ώμο έξω.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου κάτω υπό άκρα μυστικότητα σε μια ρομαντική τελετή στην Κρήτη, στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια, στον Νομό Ηρακλείου.

Η Βάσω Λασκαράκη, έδειχνε πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του Λευτέρη Σουλτάτου και έμοιαζε σαν νεράιδα με το νυφικό της, το οποίο ήταν αέρινο και ταίριαζε πολύ με το σκηνικό αφού η δεξίωση έγινε δίπλα από την παραλία.

Βάσω Λασκαρακη Λευτέρης Σουλτάτος γάμος

Το νυφικό φόρεμα της, συνδύασε με ένα ζευγάρι υπέροχα φλατ πέδιλα με πέρλες, τα οποία είχε αποκαλύψει η καλή της φίλη και στιλίστρια, Νικόλ Παναγιώτου.

undefined

Βάσω Λασκαρακη Λευτέρης Σουλτάτος γάμος