Masterchef Highlights: Μια ατάκα και λίγο... φαρμάκι - Ποιος αποχώρησε;

Όλα όσα έγιναν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Masterchef Highlights: Μια ατάκα και λίγο... φαρμάκι - Ποιος αποχώρησε;

Μια απίστευτη ατάκα, αλλά και λίγο φαρμάκι είχαμε χθες στο Masterchef. Ποιος ο παίκτης που αποχώρησε; Σας έχουμε όλα τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο (29/4). Όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι μαγειρικής του Star.

Δοκιμασία αποχώρησης χθες και κάποιοι έπρεπε να βάλουν τα δυνατά τους για να μείνουν στο παιχνίδι. Η κόκκινη ομάδα που έφερε και την πιο αδύναμη προσπάθεια στην ομαδική του MasterChef 4 είναι εκείνη που τελικά κλήθηκε να βγάλει τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Οι παίκτες δοκιμάστηκαν σε κάποιες μαγειρικές δοκιμασίες και έτσι βγήκαν οι υποψήφιοι που πάλεψαν για την παραμονή τους. Υποψήφιοι ήταν ο Σταυρής, ο Γιώργος και ο Κώστας.

Ποιος παίκτης πέταξε φαρμάκι στο Masterchef και ποιος είπε μια απίστευτη ατάκα;

Για την Κατερίνα μίλησαν στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef η Μαριάννα και η Μάρλεν, οι οποίες δεν αναφέρθηκαν σε αυτή με τα καλύτερα λόγια.

«Έχασε την ασυλία ο Κωστάκης, την κέρδισε ο Βαρθαλίτης. Τα παραπάνω κιλά τον βοηθάνε, είναι φαρδύς ο κ…ς του, κ…φαρδος που λέμε. Θα προτιμούσα να είναι η Κατερίνα κάτω, να πάει στο σπίτι της, να πάει στη Γερμανία που της κολλά και πολύ το τοπίο, και μπορεί ο κόσμος να την αντέξει, το περιβάλλον.

Αλλά δεν την αντέχουμε εμείς. Με κάποιους τα έχει βρει. Εγώ πριν φύγω μου τους έκραζε όλους και γυρνάω και κάνει παρέα με όλους όσους έκραζε. Κι εγώ που στο τέλος πήγα να τα βρω λίγο μαζί της γύρισα και είπα “πόσο ηλίθια είμαι”», είπε η Μαριάννα.

«Θα χρειαζόταν να είναι κάποιοι άλλοι στη δοκιμασία αποχώρησης, κάποιοι άλλοι που δεν χρειάζεται να παραμένουν στον διαγωνισμό. Η Κατερίνα από τύχη κάνει ότι κάνει. Είναι λες και την έχει βάλει κάποιος να μας ελέγχει όλη την ώρα. Είναι στο σπίτι ένας πομπός που χτυπάει, σαν τη βόμβα. Αυτή είναι η δουλειά της Κατερίνας στο σπίτι», είπε η Μάρλεν.

Η ατάκα του Δημήτρη

Στην αρχή του αποψινού επεισόδιο του MasterChef είδαμε το Δημήτρη, τη Μαρία και το Διονύση να βρίσκονται στην κουζίνα του σπιτιού και να κάνουν τις προβλέψεις τους για την αποχώρηση.

Ωστόσο, ο Δημήτρης ς παράλληλα τακτοποιούσε τα ψώνια του σούπερ μάρκετ. Η Μαρία απολάμβανε το πρωινό που της ετοίμασε ο Δημήτρης και φεύγοντας, του άφησε και τα πιάτα για να τα πλύνει, αφού η ίδια πρέπει να ετοιμαστεί.

Ο Δημήτρης δεν έφερε αντίρρηση και σχολίασε στην κάμερα: “Και λάντζα και τα πάντα όλα κάνω εδώ μέσα. Το βράδυ έχει σιδέρωμα. Θα με βλέπει η μάνα μου και θα λέει αχ παιδί μου πώς κατάντησες.

Μαρία και Δημήτρης Masterchef

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το Masterchef

Η κόκκινη ομάδα που έφερε και την πιο αδύναμη προσπάθεια στην ομαδική του MasterChef 4 ηταν εκείνη που τελικά έβγαλε τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Μέσα στην κουζίνα του MasterChef 4, τέσσερις υποψήφιοι στα μαύρα μπροστά στους κριτές. Ο Σταύρος, ο Σταυρής, ο Γιώργος και ο Κώστας, μια από τις πιο δυνατές τετράδες, που έχει βγει υποψήφια προς αποχώρηση στον φετινό διαγωνισμό. Κάποιοι από τους τέσσερις θεωρούνται από εκείνους, που θα μπορούσαν ιδανικά να βρεθούν μια ανάσα πριν τον τελικό του MasterChef 4

Εφόσον όμως σήμερα δεν υπάρχει ψηφοφορία, οι σεφ του MasterChef 4, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κρίνουν δίκαιο ότι έπρεπε να υπάρξει μια αναμέτρηση μεταξύ του Γιώργου, του Κώστα, του Σταύρου και του Σταυρή, προκειμένου να απαλλαχθεί ένας από αυτούς και να βρεθεί ασφαλής στον εξώστη παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά του διαγωνισμού.

Τελικά αυτός που σώθηκε ήταν ο Σταύρος και έτσι, Σταυρής, Γιώργος και Κώστας έδωσαν μάχη για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Τελικά αυτός που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε ήταν ο Κώστας.

Δείτε ωστόσο και τα όσα γράφτηκαν στο Twitter. Ποιος παίκτης μπήκε στο... στόχαστρο των χρηστών και γιατί;

Κώστας αποχώρηση Masterchef