Ρούλα Κορομηλά: «Ξέθαψε» από το παρελθόν την πιο... αποκαλυπτική φωτογραφία της

Θα μείνετε «παγωτό»! Είχαν πιάσει... οι ζέστες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρούλα Κορομηλά: «Ξέθαψε» από το παρελθόν την πιο... αποκαλυπτική φωτογραφία της

Η Ρούλα Κορομηλά, ειδικά το τελευταίο διάστημα είναι καθημερινή χρήστης των social media και κυρίως του Instagram. Καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες αναρτήσεις της, όπως αυτή τη φωτογραφία που «ξέθαψε» από το παρελθόν της και είναι πολύ... αποκαλυπτική.

Η Ρούλα Κορομηλά είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης η οποία χάραξε μια λαμπρή πορεία στον χώρο. Έχει κάνει τρελές επιτυχίες και το τηλεοπτικό κοινό την είχε αγαπήσει πάρα πολύ. Ωστόσο, η ίδια πλέον έχει πάρει την απόφαση να απέχει από το χώρο.

Βέβαια, δεν έχει «εξαφανιστεί» αφού συνεχίζει να επικοινωνεί με τους θαυμαστές της διαδικτυακά. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει διάφορα Q&A, στο Instagram όπου απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις τους, ενώ έχει μοιραστεί και φωτογραφίες της από τα παλιά.

Όπως πριν από λίγες ημέρες όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία από εκπομπή που παρουσίαζε και ήταν άκρως αποκαλυπτική η εμφάνιση της.

«Ταξινομώ και βρίσκω διάφορα... Τι θα λέγατε για μια νοσταλγική βόλτα στον Λυκαβηττό; Ήτανε καλοκαίρι! Ζέστη αφόρητη και είπαμε να πάρουμε λίγο παραπάνω αέρα...λίγο δε το λες...», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Ωστόσο, με μαγιό μόνο την έχετε δει; Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό μόλις δείτε την ολόσωμη φωτογραφία της που βγήκε στην δημοσιότητα.

Τα τελευταία χρόνια της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση

Μετά από 14 χρόνια και συγκεκριμένα στις 2 Απριλίου του 2014, επέστρεψε στο MEGA, και συγκεκριμένα στην κριτική επιτροπή του show Just the 2 Of Us ενώ στις 16 Απριλίου του 2016 και μετά από 16 χρόνια από την τελευταία προβολή του σόου της ΜΠΡΑΒΟ, επανέφερε το σόου με τίτλο ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ στον νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό EPSILON αποτελώντας την μεγαλύτερη μεταγραφή του σταθμού.

Η συνεργασία της με το κανάλι έληξε άδοξα και αναπάντεχα στις 20 Ιουνίου 2016, λίγο πριν μεταδοθεί η τελευταία πανηγυρική εκπομπή από την Σύρο, μετά από απόφαση της παρουσιάστριας λόγω πιθανών οικονομικών διαφορών και κακής συνεργασίας με την διοίκηση του σταθμού.