Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε το επόμενο βήμα με τη νέα του σύντροφο - Δεν το πήρε κανείς χαμπάρι

Τι αποκάλυψε η Σοφία Βόσσου;

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε το επόμενο βήμα με τη νέα του σύντροφο - Δεν το πήρε κανείς χαμπάρι
News 30.04.2020 10:49
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Μια αποκάλυψη έκανε η Σοφία Βόσσου αναφορικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη νέα του σύντροφο. Κανείς δεν πήρε χαμπάρι ότι ο γνωστός παρουσιαστής έχει κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του!

Η Σοφία Βόσσου έδωσε μια συνέντευξη στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Η ίδια αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του, αλλά και στο πως ήταν τα πράγματα μετά και τον θάνατο του αδελφού του, Θάνου Μικρούτσικου.

Ωστόσο η ίδια απαντώντας σε ερώτηση για την περίοδο που ο παρουσιαστής έμεινε στο σπίτι της, έκανε και μια αποκάλυψη αναφορικά με την νέα σύντροφο του. Η ίδια είπε δε κάτι, που κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι μέχρι στιγμής.

Κανείς δεν πήρε χαμπάρι ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η σύντροφός του μένουν μαζί

Ειδικότερα η Σοφία Βόσσου δέχτηκε την εξής ερώτηση από το δημοσιογράφο του περιοδικού Λοιπόν:

"Φιλοξένησες τον Αντρέα Μικρούτσικο στο σπίτι σου, μετά τη νοσηλεία του στην εντατική, που συνέπεσε και με το πρώτο διάστημα που είχε «χάσει» τον αδελφό του, Θάνο".

Απαντώντας έκανε και την αποκάλυψη για τον γνωστό παρουσιαστή, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια μένει πλέον μαζί με την νέα του σύντροφο.

"Τον είχα στο σπίτι μου γύρω στις 40 ημέρες, ενάμιση μήνα. Ο Αντρέας είναι καλά στην υγεία του, σε καλή διάθεση, βρίσκεται σε καραντίνα, γιατί είναι μονάδα υψηλού κινδύνου, λόγω του πνευμονικού. Ναι, τον είχα σε δύσκολη περίοδο, καθώς είχε «χάσει» τον αδελφό του, είχε βγει από την εντατική, αλλά δόξα τω Θεώ είναι καλά, με ανθρώπους που τον αγαπούν.

Ο Θάνος ήταν ο αδελφός του, η οικογένειά του, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Ήρθαν όλα μαζί, ήταν να περάσει κι αυτός τις δυσκολίες του. Τώρα είναι με τη σύντροφό του, με την οποία μένει μαζί. Ήμασταν όλοι πάνω από το κεφάλι του, εγώ, ο γιος του, η κοπέλα του, η οποία είναι ένα καλό, αξιόλογο πλάσμα, που τον αγαπάει πολύ. Είμαστε όλοι κοντά του, τον αγαπάμε πολύ, ενώ έχει αρχίσει και παίρνει τα πάνω του, θα κάνει πραγματάκια πάλι ο Αντρίκος μας". Δείτε ωστόσο και μια παλιά και πολύ σπάνια φωτογραφία που μοιράστηκε ο Μικρούτσικος. Είναι μαζί με τον γιο του.

Σοφία Βόσσου - Ανδρέας Μικρούτσικος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θα "σπάσει" η καρδιά σας με την ανάρτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Θάνο

Ερασμία Μάνου: Η κόρη της Βόσσου μιλάει για τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Ξεκαθάρισε αν θα τον δούμε στο Big Brother

Share