Πρωινό: Η Φαίη έκανε το τεστ αντισωμάτων για τον κορωνοϊό - Τι έδειξαν τα αποτελέσματα;

Η αποκάλυψη στον αέρα του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωινό: Η Φαίη έκανε το τεστ αντισωμάτων για τον κορωνοϊό - Τι έδειξαν τα αποτελέσματα;

Σήμερα το πρωί η Φαίη Σκορδά μέσα από το Πρωινό θέλησε να αναφερθεί στην περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό κάνοντας μάλιστα μια αποκάλυψη για πρώτη φορά. Όπως είπε στον αέρα της εκπομπής έκανε το τεστ αντισωμάτων για τον ιό, ενώ αποκάλυψε τι έδειξαν και τα αποτελέσματα.

Να υπενθυμίσουμε, πως η Φαίη Σκορδά όταν ξεκίνησε η εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα, με μια ανάρτηση της είχε αποκαλύψει δημόσια στο Instagram, ότι έκανε το τεστ στο οποίο και βγήκε θετική. Στο να προβεί σε αυτή την κίνηση είχε σταθεί το γεγονός, πως είχε έρθει σε επαφή με έναν φίλο της, ο οποίο είχε βγει και εκείνος θετικό.

Σήμερα στην εκπομπή η Φαίη Σκορδά μιλώντας στην Λίτσα Πατέρα, θυμήθηκε πως είχε προβλέψει πως κάτι θα της συμβεί της είχε πει μάλιστα να προσέχει πολύ. Την στιγμή εκείνη, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έκανε ο τεστ αντισωμάτων έναντι του κορωνοϊού.

«Χθες έκανα και αυτήν την εξέταση για τα αντισώματα, για την επίσημη έρευνα που γίνεται και βγήκαν θετικά. Ότι έχω αντισώματα για τον ιό», εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής.

Ωστόσο, δείτε τι είχαν δείξει και τα αποτελέσματα του συντρόφου της.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για το τεστ του κορωνοϊού

Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό.

Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι.

Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών.

Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους !

Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό.

Ωστόσο πριν από λίγες ημέρες ο φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε με τον αγαπημένο της να κάνει βόλτες στα νότια προάστια! Δείτε εδώ τις φωτογραφίες!