Τρύφωνας Σαμαράς: Μιλά ανοιχτά για τον καβγά με την Βανδή - "Με μείωσε..."

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρύφωνας Σαμαράς: Μιλά ανοιχτά για τον καβγά με την Βανδή -

Στην εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε ο Tρύφωνας Σαμαράς, που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα όσα έγιναν με την Δέσποινα Βανδή στο Just The 2 of Us. Τι είπε ο γνωστός κομμωτής μιλώντας στην εκπομπή του Open;

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μιλά αποκλειστικά για τον τσακωμό του με την Δέσποινα Βανδή στο J2US και παραδέχεται ότι τον πείραξε πολύ και ότι είναι πικραμένος για αυτά που είπε για αυτόν ενώ παράλληλα σχολιάζει τις επερχόμενες αποχωρήσεις από το show.

Ο ίδιος δέχτηκε ορισμένα σχόλια από την κριτική επιτροπή αναφορικά με την εμφάνιση που έκανε. Ανάμεσα σε όσους σχολίασαν ήταν και η Δέσποινα Bανδή, με τον γνωστό κομμωτή να λέει τώρα ότι είναι πικραμένος με την τραγουδίστρια. Μάλιστα ο ίδιος είπε ότι μίλησε μαζί της μετά το τέλος του show. Όπως είπε δε της αφιέρωσε και ένα από τα τραγούδια της που δεν είναι άλλο από το "έριξες και απόψε το φαρμάκι σου".

Τι είπε για τον καβγά με την Δέσποινα Βανδή ο Τρύφωνας Σαμαράς;

Ο ίδιος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δέχτηκε έντονη κριτική, κυρίως για την εμφάνισή του και δήλωσε πικραμένος. όπως είπε ένιωσε ότι τον προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο με τα όσα του είπαν.

"Η κριτική επιτροπή ήταν λίγο αυστηρή μαζί μου. Σκέφτηκα θα φύγω, αν δεν ήταν ο Νίκος (σ.σ. ο Κολώνης) φίλος μου. Αισθάνθηκα σας να πρόσβαλαν την προσωπική μου ζωή. Με μείωσε προσωπικά. Έπρεπε να μιλήσω. ήταν να τα παρατήσω. Έλεγα στην Χαρά "κράτα με [...] Είμαι πικραμένος από την κυρία Βανδή, την οποία εκτιμώ".

"Ήταν πολύ αυστηροί μαζί μου και ειδικά στο θέμα με τα ρούχα και με την εμφάνισή μου" είπε μεταξύ άλλων, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.