Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μας συστήνει την γυναίκα της ζωής του - "Πρωτόγνωρο"

Υπέροχη ανάρτηση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μας συστήνει την γυναίκα της ζωής του -

Με μια ανάρτηση στο Instagram ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μας συστήνει την γυναίκα της ζωής του, όπως γράφει χαρακτηριστικά, που δεν είναι άλλη από την εγγονούλα του. Ο ηθοποιός ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία και εμείς λιώσαμε. "Πρωτόγνωρο" γράφει μεταξύ άλλων στο ποστ του.

Με μια γλυκιά ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Instagram ο γνωστός ηθοποιός μας δείχνει για πρώτη φορά, την εγγονούλα του, η μάλλον τα πατουσάκια της, με τον ίδιο να ανεβάζει μια εικόνα στην οποία βλέπουμε τα χέρια του, να κρατούν τα ποδαράκια της μπέμπας, που ήρθε πριν λίγες ημέρες στον κόσμο.

Ο ηθοποιός έγραψε μάλιστα και μερικά πολύ όμορφα λόγια στην λεζάντα της εικόνας που ανέβασε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. "Και ναι έγινα παππούς. Επιτέλους βρήκα την γυναίκα της ζωής μου και είναι η εγγονη μου που ήρθε σήμερα να μας γεμίσει συγκίνηση χαρά και ελπίδα. Πρωτόγνωρο συναίσθημα είμαι ευγνώμων" γράφει χαρακτηριστικά στο ποστ που ακολουθεί.

Να πούμε ότι ο ίδιος έγινε "τσακωτός" πριν από λίγες ημέρες και σε βόλτα που πήγε. Που βρέθηκε ο ηθοποιός που δεν άφησε το κινητό του από το χέρι;

Αυτή είναι η τρυφερή ανάρτηση με την εγγονή του

Από τον Μιχάλη Ιατρόπουλο που μας έδειξε την γυναίκα της ζωής του στον Richard Gere που έγινε ξανά μπαμπάς

Σύμφωνα με το Hola!, ο Richard Gere και η σύζυγός του Alejandra Silva, έγιναν για δεύτερη φορά γονείς αυτήν την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε και τους έδωσε μια "λάμψη" ελπίδας.

Ο 70χρονος ηθοποιός και η 37χρονη αγαπημένη του, υποδέχθηκαν στα κρυφά το δεύτερο παιδί τους, που είναι ένα υγιέστατο αγοράκι, ενώ όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν.

Έτσι και αλλιώς η Alejandra φρόντιζε ώστε να προσέχει το μωρό της, παραμένοντας σπίτι με τον αγαηπημένο της, όπου μάλιστα ζουν μια ήσυχη ζωή στο πολυτελές ράντσο τους στο Pound Ridge, λίγο έξω από τη Νέα Υόρκη.

Να σημειωθεί πως έχουν ακόμα ένα γιο μαζί, τον δύο ετών Alexander που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2018. Ο σταρ του Χόλιγουντ ωστόσο έχει ακόμα έναν 20χρονο γιο, τον Homer από τον γάμο του με την Carey Lowell, ενώ η Alejandra Silva έχει και έναν γιο επτά ετών, από τον προηγούμενο γάμο της.

Alejandra Silva - Richard Gere