Σπύρος Πώρος: Ο σύντροφος της Φωτεινής Ψυχίδου έχει κόρη και είναι κούκλα

Είναι μοντέλο, μένει στην Ισπανία και θα σε κάνει να παραμιλάς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπύρος Πώρος: Ο σύντροφος της Φωτεινής Ψυχίδου έχει κόρη και είναι κούκλα

Μπορεί τον Σπύρο Πώρο να τον γνωρίσαμε καλύτερα από την σχέση του με την δημοσιογράφο, Φωτεινή Ψυχίδου και όπως είδαμε είναι πολύ γοητευτικό. Ωστόσο, την κόρη του μέχρι σήμερα δεν την γνωρίζαμε, ούτε την είδαμε δει. Η Ήρα, όπως είναι το όνομα της, μένει στην Ισπανία, εργάζεται ως μοντέλο και είναι κούκλα.

Ο γνωστός φωτογράφος την τελευταία μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», όπου και αναφέρθηκε στην ζωή του εν μέσω κορωνοϊού και καραντίνες, αλλά και στην 24χρονη κόρη του την οποία λατρεύει.

Όπως αποκάλυψε, τους τελευταίους έξι μήνες βρίσκεται στην Ελλάδα και βρίσκεται στην καραντίνα μαζί με την μητέρα του. Ωστόσο, δεν σταματάει να σκέφτεται τα πέντε παιδιά που έχει αποκτήσει.

Στην εκπομπή μάλιστα, πρόβαλαν ένα βίντεο με την κόρη του Ήρα, η οποία παρόλο που έχει να τον δει πολλά χρόνια, μίλησε για εκείνον με τα καλύτερα και πιο τρυφερά λόγια. Η 24χρονη, εργάζεται ως μοντέλο, ενώ σπουδάζει και τουριστικά.

Σπύρος Πώρος κόρη

Να σημειώσουμε πως η είδηση της σχέσης του Σπύρου Πώρου με την Φωτεινή Ψυχίδου έγινε γνωστή μετά την αποκάλυψη πως χώρισε με τον Δημήτρη Κοργιαλά. Τι είχε πει ο τραγουδιστής για την σχέση τους;

Ο Σπύρος Πώρος είχε μιλήσει και για την πρώην γυναίκα του

"Η πρώην γυναίκα μου, μου πήρε όλη την περιουσία" Ο Σπύρος Πώρος μιλάει για τις δύσκολες στιγμές της ζωής του και το πως κατάφερε να ξεπεράσει αυτήν την κρίση και να γίνει αυτό που είναι σήμερα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο "The Dot", o ίδιος μίλησε για τα πάντα, ανάμεσα στα οποία το σκληρό ξεκίνημα της καριέρας του, αλλά και το πως έχασε όλη του την περιουσία.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Έφυγα από την Ελλάδα στα 19 μου χωρίς κάποιο στόχο. Πίστευα ότι υπάρχει κάτι μεγαλύτερο για μένα. Για ένα χρόνο ήμουν άστεγος στο Λονδίνο κι έμενα στο δρόμο. Με βρήκε ένα πρακτορείο τυχαία στο δρόμο κι έτσι έγινα μοντέλο. Δούλεψα δύο χρόνια ως μοντέλο και μετά αποφάσισα να γίνω φωτογράφος. Τα πέντε μου παιδιά έχουν αρχαιοελληνικά ονόματα. Ο τελευταίος μου γάμος δεν τελείωσε καλά γιατί μπήκε μπροστά το χρήμα. Είναι μεγάλη ιστορία, μπορούμε να γράψουμε βιβλίο με αυτό το θέμα.

Έγινε μια απάτη στη Νέα Ζηλανδία, η πρώην γυναίκα μου πλαστογράφησε την υπογραφή μου πριν πέντε χρόνια και μου πήρε όλη μου την περιουσία, έμεινα με ένα δολάριο. Αλλά μετά το φιλοσοφείς και βλέπεις ότι αυτό δεν παίζει ρόλο, δεν έχει σημασία. Σε πονάει λίγο γιατί καλείσαι να προσαρμοστείς σε άλλη φάση, αλλά τα ξαναφτιάχνεις, δεν είναι τίποτα αυτά».

Μιας και μιλάμε για τον Σπύρο Πώρο ωστόσο, πρόσφατα οι κάμερες τον "τσάκωσαν" και τον ρώτησαν για τα σχόλια του αν είναι όντως μαζί με την Ψυχίδου ή όχι. Δεν φαντάζεστε τι δήλωσε.