Τάσος Τρύφωνος: Πέταξε μπηχτή για Τανιμανίδη και Μπόμπα - "Επιλογή τους"

Κάτι δεν είδε με καλό μάτι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τάσος Τρύφωνος: Πέταξε μπηχτή για Τανιμανίδη και Μπόμπα -

Κάτι δεν είδε με καλό μα΄τι ο Τάσος Τρύφωνος, που είπε μεταξύ άλλων για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, ότι είναι "επιλογή τους". Ποια η μπηχτή του και γιατί την πέταξε; Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε στην εκπομπή του Open.

Ο Τάσος Τρύφωνος μιλά για το μέλλον του «αδύναμου κρίκου» αποκλειστικά και σχολιάζει τον τσακωμό του Γιώργου Θεοφάνους με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τα live του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα την εποχή του κορωνοϊού.

"Κατάλαβα ότι πολλοί το βλέπουν όπως εσύ (σ.σ κορωνοζευγάρι) είναι επιλογή τους. Είναι λίγο υπερβολικοί σε αυτό που κάνουν" είπε ο παρουσιαστής μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε. Ο ίδιος ανέφερε τα παραπάνω αναφορικά με τα live που έκανε το γνωστό ζευγάρι, το οποίο είχε νοσήσει από τον κορωνοϊό. Πλέον είναι καλά, ωστόσο ο Τάσος Τρύφωνος σχολιάζοντας τα live τους ανέφερε ότι 'εγώ τα ψιλοβαριέμαι".

Το βίντεο με τα όσα είπε στο Ευτυχείτε

Δείτε ωστόσο και τι έκανε το διάσημο ζευγάρι και μας συγκίνησε. Ποια η κίνηση ανθρωπιάς τους;

Πριν από τον Τάσο Τρύφωνος μπηχτή για τον Τανιμανίδη και την Μπόμπα είχε "πετάξει" και ο Τριαντάφυλλος

Στο Ευτυχείτε έδωσε συνέντευξη ο Τριαντάφυλλος όπου μίλησε για την κινούμενη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη αλλά και για το ζεύγος Τανιμανίδη.

Στην εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε ο Τριαντάφυλλος, με τον γνωστό τραγουδιστή να αμφισβητεί ότι ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πέρασαν όντως τον κορωνοϊό. "Ελπίζω να λένε αλήθεια" είπε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος δέχτηκε ερώτηση αναφορικά με μια ανάρτηση που είχε κάνει και αφορούσε το γνωστό ζευγάρι, που πλέον είναι καλά στην υγεία του.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε ακόμα και για την συναυλία που έδωσε η Άλκιστις Πρωτοψάλτη ενώ έκανε και σχόλιο για την Ελεονώρα Ζουγανέλη, που έλεγε ότι δεν της αρέσει να κάνουν live οι καλλιτέχνες, ενώ η ίδια έκανε το ίδιο στην συνέχεια. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για "φάουλ" από μεριάς της. Ο ίδιος μίλησε δε και για την καραντίνα, λέγοντας ότι ευτυχώς έχει χώρο για τον γιο του. Δείτε τα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί.