Η αποκάλυψη της Ελένης on air για τις κόρες της - Τι θα κάνουν αύριο Πρωτομαγιά;

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η αποκάλυψη της Ελένης on air για τις κόρες της - Τι θα κάνουν αύριο Πρωτομαγιά;

Η αποκάλυψη της Ελένης on air για τις κόρες της. Τι θα κάνουν αύριο Πρωτομαγιά όλες μαζί; Και τι είναι αυτό που τους απαγόρευσε να κάνουν αφού όπως είπε δεν θέλει να τις χαλάσουν τον κήπο της που έχει ανθίσει αυτό τον καιρό;

H Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να πει τι on air απαγόρευσε στις τρεις κόρες της, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα να κάνουν αύριο.

Με αφορμή τις παπαρούνες που κρατούσε στα χέρια της, είπε πώς αύριο δεν θα προβληθεί η εκπομπή της λόγω της Πρωτομαγιάς και είπε πως θα φτιάξει στο σπίτι της στεφάνι με τις κόρες της.

Όταν οι συνεργάτες της τη ρώτησαν αν θα κόψει λουλούδια από τον κήπο της, εκείνη είπε πως όχι αλλά σε μία βόλτα με το σκύλο της ότι λουλούδια βρουν και μαζέψουν θα το φτιάξουν.

Όσο για τον κήπο της; Έχει ανθίσει και οι τριανταφυλλιές της είναι όλες ανθισμένες και χαίρεται να τις βλέπει όπως είπε και έτσι απαγόρευσε στις κόρες της, Μαρίνα, Λάουρα και Βαλέρια να κόψουν κάποιο τριαντάφυλλο.

Θυμίζουμε ωστόσο πως τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και οι συνεργάτες της, βρέθηκαν στο πλατό του ALPHA, το μεσημέρι της Δευτέρας, η εκπομπή ωστόσο δεν ξεκίνησε ποτέ.

Δείτε ωστόσο και την ανακοίνωση που έβγαλε η Ελένη για την αυριανή εκπομπή

Αύριο, Παρασκευή η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δεν θα βγει στον αέρα του ALPHA tv και η παρουσιάστρια το ανακοίνωσε στο πλατό σήμερα. Τι συμβαίνει ωστόσο και θα βρίσκεται εκτός τηλεοπτικού πλατού;

Στην εκπομπή της παρουσιάστρια και συνεργάτες είχαν συνδεθεί μέσω skype με το νησί της Σχοινούσας και τον δημοσιογράφο του σταθμού, Γιώργο Γρηγοριάδη, όπου τους μετέφερε το κλίμα που επικρατεί εν μέσω κορωνοϊού, αλλά και στον καιρό.

Μάλιστα, με αφορμή την συζήτηση που είχαν, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση στους τηλεθεατές της για την εκπομπή της. Αφού, όπως αποκάλυψε, αύριο δεν θα βγει στον αέρα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως δεν πραγματοποιηθεί λόγω της πρωτομαγιάς και ζήτησε από τον Γιώργο Γρηγοριάδη να βγει ξανά ζωντανά στον αέρα για να δείξει εικόνες από το νησί Ηρακλειά