Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα απάτης - Απίστευτη εξομολόγηση

Τι είπε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα απάτης - Απίστευτη εξομολόγηση

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα απάτης. Απίστευτη εξομολόγηση από την παρουσιάστρια on air, για το πως έχουν πάει να την εξαπατήσουν στο διαδίκτυο και τι έχει κάνει η ίδια για να σωθεί από αυτή την κίνηση.

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης, μίλησε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Ιωάννα Ροτζιώκου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η Ελένη Μενεγάκη έκανε γνωστό πως έχει πέσει θύμα απάτης.

«Κατά καιρούς ονόματα πολλών από εμάς, κυρίως που δουλεύουμε στην τηλεόραση και το δικό μου πολλές φορές το έχω διαβάσει ότι κάτι πουλάω. Κάτι τους λέω: τη μαγική συνταγή για δίαιτα, τη μαγική συνταγή για να κάνεις λεφτά, τη μαγική συνταγή για να έχεις υγεία, δεν ξέρω. Είναι τόσα πολλά πια αυτά τα μαγικά που γράφουν.

Ποτέ δεν είμαι εγώ φυσικά, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί και να τα πιστεύουν», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η ίδια ρώτησε Έτσι λοιπόν, ρώτησε αν κάθε φορά που βλέπει το όνομά της πρέπει να πηγαίνει στην Ασφάλεια για να κάνει καταγγελία και αν κινδυνεύει από τα θύματα των επιτήδειων αν δεν πει ότι είναι ψευδείς είδηση.

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. της πρότεινε να ενημερώνει τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με την παρουσιάστρια να σημειώνει τον αριθμό για να μπορεί από εδώ και πέρα να καταγγέλλει τις απάτες.

Θυμίζουμε ωστόσο πως τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και οι συνεργάτες της, βρέθηκαν στο πλατό του ALPHA, το μεσημέρι της Δευτέρας, η εκπομπή ωστόσο δεν ξεκίνησε ποτέ.

Δείτε και πριν την απάτη τι αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη για τις κόρες της

Η αποκάλυψη της Ελένης on air για τις κόρες της. Τι θα κάνουν αύριο Πρωτομαγιά όλες μαζί; Και τι είναι αυτό που τους απαγόρευσε να κάνουν αφού όπως είπε δεν θέλει να τις χαλάσουν τον κήπο της που έχει ανθίσει αυτό τον καιρό;

H Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να πει τι on air απαγόρευσε στις τρεις κόρες της, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα να κάνουν αύριο.

Με αφορμή τις παπαρούνες που κρατούσε στα χέρια της, είπε πώς αύριο δεν θα προβληθεί η εκπομπή της λόγω της Πρωτομαγιάς και είπε πως θα φτιάξει στο σπίτι της στεφάνι με τις κόρες της.

Όταν οι συνεργάτες της τη ρώτησαν αν θα κόψει λουλούδια από τον κήπο της, εκείνη είπε πως όχι αλλά σε μία βόλτα με το σκύλο της ότι λουλούδια βρουν και μαζέψουν θα το φτιάξουν.

Όσο για τον κήπο της; Έχει ανθίσει και οι τριανταφυλλιές της είναι όλες ανθισμένες και χαίρεται να τις βλέπει όπως είπε και έτσι απαγόρευσε στις κόρες της, Μαρίνα, Λάουρα και Βαλέρια να κόψουν κάποιο τριαντάφυλλο.