Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα για τα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς! Δεν φαντάζεστε τι γίνεται

Απίστευτο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα για τα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς! Δεν φαντάζεστε τι γίνεται

Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα για τα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς! Δεν φαντάζεστε τι γίνεται και για ποιο λόγο καθυστέρησε τόσο να κάνει την επιστροφή της σειράς, που αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον κόσμο και τότε και τώρα.

Σε μια εφ’ όλης τηε ύλης συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη, ο Χάρης Ρώμας αναφέρεται σε πολλά και βέβαια και στο Καφέ της Χαράς που επέστρεψε δυναμικά στις τηλεοπτικές μας συνήθειες.

Η αποκάλυψη για το Καφέ της Χαράς

Έπειτα από 13 χρόνια το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε, κάνοντας μάλιστα υψηλά νούμερα. Η πανδημία όμως το σταμάτησε. Πώς νιώθετε και τι ελπίζετε;

«Σε σχέση με την πανδημία ένιωσα τρομαγμένος για τα δεινά που μπορούν να συμβούν και λυπημένος για τις ζωές που χάνονται. Ως εκ τούτου, η προσωρινή διακοπή του “Καφέ της Χαράς” είναι πταίσμα μπροστά στην παγκόσμια απειλή. Να τονίσω, όμως, πόσο ευγνώμων αισθάνομαι απέναντι στη μεγάλη μερίδα του κόσμου που αγκάλιασε τη δουλειά μου για άλλη μια φορά. Εννοείται ότι το “Καφέ” θα συνεχιστεί». Δείτε και την αποκάλυψη σοκ για την Χαίδω

Ονειρευόσασταν χρόνια τη συνέχεια της σειράς. Τι σας εμπόδιζε στην υλοποίηση της;

«Δεν ονειρευόμουν χρόνια τη συνέχεια… Όταν κατάλαβα ότι θα μου άρεσε να την κάνω, μπήκα αμέσως στη διαδικασία υλοποίησης, κάτι που διήρκεσε δύο χρόνια βέβαια. Ένα θέμα ήταν το οικονομικό, γιατί είναι ακριβή σειρά. Έχει μόνο εξωτερικά γυρίσματα σε απομακρυσμένα μέρη και μεγάλο επιτελείο. Όσο για το πρόβλημα της διαθεσιμότητας όλων των πρωταγωνιστών και συμπρωταγωνιστών όταν τους θέλαμε για τα γυρίσματα, λύθηκε σε κλίμα αμοιβαίας συνεννόησης και αγάπης».

Η επάνοδος ήταν όπως την περιμένατε ή άνθρωποι και καταστάσεις σας στεναχώρησαν;

«Η επάνοδος ήταν ό,τι ακριβώς ονειρευόμουν. Η ιδέα που είχαμε (με την Άννα Χατζησοφιά) να παντρέψουμε το παλιό με το καινούργιο πέτυχε πλήρως. Βγάζουμε στην επιφάνεια εξαιρετικούς και σοβαρούς νέους συναδέλφους, ενώ παράλληλα οι παλαιότεροι ανανεώθηκαν και παρουσιάζονται σε μεγάλη φόρμα. Όλοι ανεξαιρέτως έχουμε την κοινή συνείδηση ότι παράγουμε κάτι ωραίο και ξεχωριστό».