Νεκρή η «Χάιδω» στο Καφέ της Χαράς;

Τι συμβαίνει στην σειρά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νεκρή η «Χάιδω» στο Καφέ της Χαράς;

Χαμός πρόκειται να επικρατεί στα επόμενα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του Καφέ της Χαράς που προβάλλεται για τρίτη χρόνια μετά από 15 ολόκληρα χρόνια. Σύμφωνα με την είδηση που έγινε γνωστή θα είναι νεκρή η «Χάιδω»;

Σε αναμονή της άρσης των μέτρων λόγω κορωνοϊού βρίσκονται οι ηθοποιοί της σειράς για να επιστρέψουν και πάλι στο πλατό των γυρισμάτων. Ωστόσο, ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά, δεν σταματούν να γράφουν, αφού όπως έγινε γνωστό η σειρά πήρε το πράσινο φως και για την νέα σεζόν.

Πριν μερικές εβδομάδες ήταν όταν ο ηθοποιός και σεναριογράφος, έκανε γνωστό πως ένας θάνατος πρόκειται να «μαυρίσει» το χωριό, χωρίς να δίνει παραπάνω λεπτομέρειες αν αυτό το πρόσωπο, πρόκειται να είναι άνδρας ή γυναίκα. Δείτε, παρακάτω ωστόσο όσα είπε αναλυτικά.

Σύμφωνα τώρα με το περιοδικό TV O’CLOCK και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, ένα πρόσωπο που εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το Κολοκοτρωνίτσι και εικάζεται πως ίσως είναι νεκρή, είναι η Χάιδω. Μετά από μια δημόσια σύγκρουση της Στέλλας με τον Πώποτα που χωρίζει το χωριό σε σεξιστές και φεμινιστές, η Χάιδω επαναστατεί και παίρνει το μέρος των γυναικών, καθώς όπως λέει έχει υπομείνει πολλά. Λίγες ώρες μετά, όμως, η Χάιδω εξαφανίζεται από το χωριό.

Ο Τάσος, η Αρετή αλλά και όλοι οι υπόλοιποι την ψάχνουν. Κανείς δεν την έχει δει, ούτε γνωρίζει πού μπορεί να έχει πάει. Οι υποψίες αρχίζουν να οργιάζουν. Με αρχηγό την Στέλλα, κάποιοι θεωρούν υπεύθυνο της εξαφάνισης τον Τάσο. Εικάζουν ότι μπορεί και να την έχει σκοτώσει. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Τι είχε πει ο Χάρης Ρώμας για τον θάνατο στο Καφέ της Χαράς;

Σοκ πρόκειται να πάθουμε στα επόμενα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς» που πριν «παγώσουν» τα γυρίσματα προβαλλόταν κάθε Παρασκευή βράδυ μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Όπως έγινε γνωστό, ένας θάνατος θα «μαυρίσει» το χωριό του Κολοκοτρωνιτσίου.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς Χάρης Ρώμας, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στο OPENtv, «Ευτυχείτε» και όπως είπε περιμένουν την άρση των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση για την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ρώμας έκανε και μια απίστευτη αποκάλυψη για τα επόμενε επεισόδια. Όπως είπε, πρόκειται να δούμε έναν θάνατο ηθοποιού, ο οποίος θα μας σοκάρει.

«Ο θάνατος δεν θα γίνει άμεσα. Πάντα ήθελα στις κωμωδίες μου να υπάρχει ένα κοινωνικό μήνυμα. Είναι ένα πρόσωπο το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία. Αποφασίσαμε να το κάνουμε όταν φτάσει η στιγμή. Έχουμε πολλά επεισόδια ακόμη μπροστά μας» είπε ο Χάρης Ρώμας, χωρίς να θέλει να αποκαλύψει λεπτομέρειες.

Καφέ της Χαράς Θάνατος

Ωστόσο, τα μάθατε; Ποιος ηθοποιός από το Καφέ της Χαράς έχει δική του εκπομπή;