Σπύρος Πώρος: Εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη του συντρόφου της Φωτεινής Ψυχίδου με την πρώην του

Θετικά τα νέα για τον φωτογράφο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπύρος Πώρος: Εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη του συντρόφου της Φωτεινής Ψυχίδου με την πρώην του

Εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη του συντρόφου της Φωτεινής Ψυχίδου, Σπύρου Πώρου με την πρώην του σύζυγο του, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί και τρια παιδιά και είχαν οδηγηθεί στα δικαστήρια τα τελευταία χρόνια.

Μια αποκάλυψη έκανε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ο Νίκος Γεωργιάδης. Ο δημοσιογράφος ανέφερε μια εξέλιξη στη δικαστική διαμάχη του Σπύρου Πώρου με την πρώην σύζυγό του, Κάιλι Μπαξ.

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, η εξέλιξη αυτή είναι θετική για τον φωτογράφο και πρόκειται για την πρώτη δικαίωση.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γεωργιάδης δεν μπόρεσε να αποκαλύψει λεπτομέρειες, διότι το θέμα είναι νομικό θέμα και ιδιαίτερα “λεπτό”.

Μάλιστα, όπως είπε φαίνεται ότι θα πάρει όλα όσα δικαιούται, φεύγοντας από αυτόν τον γάμο.

Μιας και μιλάμε για τον Σπύρο Πώρο ωστόσο, πρόσφατα οι κάμερες τον "τσάκωσαν" και τον ρώτησαν για τα σχόλια του αν είναι όντως μαζί με την Ψυχίδου ή όχι. Δεν φαντάζεστε τι δήλωσε.

Ο Σπύρος Πώρος πριν την δικαστική διαμάχη είχε μιλήσει για το δύσκολο διαζύγιο του

"Η πρώην γυναίκα μου, μου πήρε όλη την περιουσία" Ο Σπύρος Πώρος μιλάει για τις δύσκολες στιγμές της ζωής του και το πως κατάφερε να ξεπεράσει αυτήν την κρίση και να γίνει αυτό που είναι σήμερα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο "The Dot", o ίδιος μίλησε για τα πάντα, ανάμεσα στα οποία το σκληρό ξεκίνημα της καριέρας του, αλλά και το πως έχασε όλη του την περιουσία.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Έφυγα από την Ελλάδα στα 19 μου χωρίς κάποιο στόχο. Πίστευα ότι υπάρχει κάτι μεγαλύτερο για μένα. Για ένα χρόνο ήμουν άστεγος στο Λονδίνο κι έμενα στο δρόμο. Με βρήκε ένα πρακτορείο τυχαία στο δρόμο κι έτσι έγινα μοντέλο. Δούλεψα δύο χρόνια ως μοντέλο και μετά αποφάσισα να γίνω φωτογράφος. Τα πέντε μου παιδιά έχουν αρχαιοελληνικά ονόματα. Ο τελευταίος μου γάμος δεν τελείωσε καλά γιατί μπήκε μπροστά το χρήμα. Είναι μεγάλη ιστορία, μπορούμε να γράψουμε βιβλίο με αυτό το θέμα.

Έγινε μια απάτη στη Νέα Ζηλανδία, η πρώην γυναίκα μου πλαστογράφησε την υπογραφή μου πριν πέντε χρόνια και μου πήρε όλη μου την περιουσία, έμεινα με ένα δολάριο. Αλλά μετά το φιλοσοφείς και βλέπεις ότι αυτό δεν παίζει ρόλο, δεν έχει σημασία. Σε πονάει λίγο γιατί καλείσαι να προσαρμοστείς σε άλλη φάση, αλλά τα ξαναφτιάχνεις, δεν είναι τίποτα αυτά».